Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אז לאחר העצות המצוינות שקיבלתי בפורום לגבי מרצפות רכשתי מרצפות ג.פ אפור מט והן רוצפו בדירה, לאחר מכן התבצע שיפוץ של משהו כמו שבוע של גירודים של קירות, בונדרול, טיח, שפכטל וצבע, ככה"נ בעלי המקצוע לא מי יודע מה הקפידו על כיסוי המרצפות ולאחר ניקוי הפסולת, השאריות והאבק מהרצפה התגלו כתמים שאני לא יודע מה מקורם, מעריך שהם כתמי צבע.

מנסיון בדירות אחרות שניקיתי את המרצפות לרוב קרצוף עם סקוץ', סבון ומים חמים פתר את הבעיה, לצערי התמונות המצורפות הן של המרצפות לאחר 4 פעמים של קרצוף במים רותחים, סבון וסקוץ'.

כפי שניתן לראות ישנם כתמי "שפריץ" לבנים שפשוט לא יורדים מהמרצפת, כשמרטיבים את המרצפת הם "נעלמים" עד שהמרצפת מתייבשת ואז הם מופיעים שוב, אני מזכיר שהריצוף חדש ולמיטב ידיעתי מה שלכלך את המרצפות "ישב" עליהן מספר ימים טרם הנקיון היום.

האם מישהו נתקל בתופעה דומה? האם יש חומר יעודי\דרך ניקוי מסויימת לנקות את המרצפות? האם אפשר לב או שצריך איש מקצוע (פוליש וכו')? מצ"ב תמונות.

תודה מראש!

20180728_214251.jpg

20180728_214255.jpg

20180728_214240.jpg

20180728_214227.jpg

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש בעיה דומה, אצלי אני חושד שזה כתמים של הרובה, אבל בכל מקרה הבנתי שצריך איזה נוזל ממיס מינרלים, משהו כמו זה:

https://www.sagncs.co.il/איך-מנקים-קרמיקה-לאחר-שיפוץ/

פורסם

חומצת מלח.

לדלל עם מים (תתחיל מדילול של 50% ותוסיף חומצה לפי הצורך).

שים לב שזה אוכל רובה אז תתרחק מהפוגות.

לעבוד עם משקפי מגן, כפפות ומסכת הגנה לדרכי הנשימה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
חומצת מלח.

שים לב שזה אוכל רובה * אז תתרחק מהפוגות.

לעבוד עם משקפי מגן, כפפות ומסכת הגנה לדרכי הנשימה.

* = זה גם אוכל:

-נעליים

-ג'ינס

-חולצות טריקו

עכשיו, תשאלו אותי איך אני יודע. :lol:

המלצה חמה ביותר. לפני שאתה קונה את החומר, ללמוד את הוראות השימוש איתו בצורה טובה מאד. זו חומצה מסוכנת, וצריך לדעת גם באיזה כלי לערבב אותה עם מים. אם אני זוכר נכון, יש מצב שהיא אוכלת זכוכית אבל לא נוגעת בסוג מסויים של פלסטיק (זו לא אותה חומצה שהשתמשו בה בעונה הראשונה של שוברים שורות במקרה? ולא, הידע לא משם, אלא ידע "אמיתי", משעות של מעבדה בבית הספר במגמת כימיה).

לגבי אם זה יעבוד או לא, אני בכנות לא יודע- נכנסתי מהסקרנות לשירשור, ראיתי המלצה על חומצה, הגבתי :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זו לא אותה חומצה שהשתמשו בה בעונה הראשונה של שוברים שורות במקרה?

לא, זו היתה חומצה הידרופלורית.

חומת מלח היא הידרוכלורית.

ולפות״ש, ההמלצה שלי היא קודם להתייעץ עם מי שמכר לך את האריחים, יתכן ויש ציפוי עליון שעלול להפגע עם חומר ניקוי אלים. יתכן בכלל שמה שאתה רואה זה לא כתמים של חומר זר, אלא של אותו ציפוי שנפגע.

פורסם

חצי בקבוק חומץ מאכל פשוט (לא צריך בלסמי איטלקי :-P)בדלי מים.

לחזור על הפעולה עם החצי השני של הבקבוק במידת הצורך.

אין צורך בחומצות קשות יותר.

*חומצת מלח תאכל גם את הרובה האקרילית, והיא תתפורר!

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...