Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/1/683886

מישהו יודע מה הסיפור האמיתי לגבי מירוץ המכוניות שמוזכר שם? הנסיון גורם לי לפקפק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מדובר במפגשי yellow

אני מאמין שזאת הפעם הראשונה שהוחרמו שם רכבים

ושהמשטרה שוב עושה הרבה רוח בתקשורת

hope for the best, expect the worse.

פורסם

גם הפעם הם החרימו אימפרזה GT עם סעפת של הונדה,אינג'קטורים של BMW ואגזוז של רנו? :?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

מצטער להגיד לכם, אבל כל מפגש "רייסים" בתוך שטח עירוני הוא בעייתי ואף יותר מכך.

שימו לב שמפגשים מחוץ לעיר, כמו למשל בכביש 6 טרם פתיחתו, לא משכו אש אליהם כמו אלו.

סיכול "מירוץ"? לשם שינוי אני מברך את המשטרה. שיהיו עוד סיכולים ממוקדים כאלו.

בנוגע לשינויים ושיפורים ברכב, המדיניות שלהם בעייתית אבל הכל מתחיל בחוק היבש

ולא במשטרה עצמה.

דניאל

MCS 2008

פורסם

אני אכן חושב שצריך לחתוך למי שעושה רייסים בכל כביש שיש בו אנשים את אגזוז הדאצ'יה ואת האינג'קטורים של טאטא שמביאים אותו לכאלה ביצועים, אבל לרוב יש הבדל בין ההודעה לעיתונות שמוציאה המשטרה, למה שכותב הכתב ולבין המציאות בשטח. רציתי לראות אם מישהו היה שם ויודע מה באמת קרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עד כמה שזכור לי שכן שלי היה בילוו ביום חמישי הזה..

ולא היה כלום מלבד הונדה סיוויק קופה ועוד רכב שלא זכור לי איזה הוא אמר.. הם עקבו אחריהם לראות אם יצליחו להגיע לאיזור מסויים, אך מה שהם זכו לראות זה כאשר הם יצאו מהחנייה ,באחד מהצמתים הגיעה הונדה אקורד אפורה שממנה יצאו 2 שוטרים אל שני הרכבים הנ"ל (חבר שלי היה ברכב מאחריהם) ולפי דבריו הוציאו אותם מרכבים על ידי איומים עם אקדח .. (הסיפור הנ"ל נשמע לי מאוד לא מציאותי.. אך אחריי שחבר שלי כמעט ובכה לי במעשה ששני שוטרים אלה עשו לו ולחברים שלו, אני נאלץ להאמין.. )

בקיצור יום חמישי בילוו היה רייק טוטאלי.

ואין מה ללכת לשמה יותר

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אני קראתי במקומון ("צפון העיר") שנעצרו 2 אנשים בפשיטה ההיא - אחד היה שב"ח (שוהה בלתי חוקי) והשני נעצר על החזקת רכוש גנוב.

ייתכן שהיה שימוש באיומי אקדח במקרים אלו.

כמובן שנתנו גם דו"חות והורדות מהכביש, אבל לא נראה לי שבשביל זה צריך נשק...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

והנה נפתח עוד שירשור על כמה שהמישטרע בת-ז**ה... כל מי שעושה "רייסים" בתוך העיר מגיע לו שישימו לו סוכר בטנק דלק!!! (ואם כבר להגדיל ראש גם תפוח אדמה באגזוז)

• תוכן חדש...