Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשביל חבר.

הם רוצים רכב שני בשביל המשפחה, נסיעות רחובות אשקלון 4 פעמים בשבוע ושאר הזמן נסיעות עירונית קצרה.

הבעיה שצריך רכב אוטמט בלבד.

התקציב - 30-35K

הם מצאו פאביה 1.6 ספורט מודל 2010 עם ק"מ נמוך או מזאדה 2 דינמייק מודל 2011 ק"מ נמוך.

צריכת הדלק של שני הרכבים ברמה זהה לפי הבנתי אך העליות של של הפאביה במוסכים גבוהה יותר אך מנגד היא אמינה יותר.

הכיוון כרגע היא הפאביה האם יש מישהו בנוסף לעליות יחסית גבוהות במוסך שיש לדעת על הפאביה?

פורסם

על הפאביה האוטומטית (רובוטית) ניתן להגיד הרבה דברים מצוינים, האמינות היא לא אחד מהם, עקב גיר בעייתי, במיוחד סביב שנתון 10. על הגיר DSG של הרכב הנל תוכל למצוא בפורומים כאן מידע רב.

מאזדה 2 בשנתונים המדוברים הוא רכב על הכיפאק - כלומר לא מדובר ברכב הכי מהיר/נוח/יפה/מרווח על הכביש אבל הוא מספיק טוב בכל תחום כדי להוות בחירה הגיונית ומושכלת.

מה צפויה להיות הנסועה השנתית שלך?

פורסם

פאביה 1.6 2010 מגיעה עם גיר אוטומט 6 הילוכים של אייסין, למיטב זכרוני העלו פה שני סיכומי אחזקה של כאלו בעבר והיו יחסית מרוצים.

פורסם

טעות שלי, ה1.6 באמת עם תיבה אוטומטית רגילה. במהלך 2010 הושקה מתיחת הפנים עם המנוע 1.2 טורבו והתיבה הרובוטית.

לכן מבחינת אמינות לא אמורות להיות לסקודה בעיות ידועות.

פורסם
על הפאביה האוטומטית (רובוטית) ניתן להגיד הרבה דברים מצוינים, האמינות היא לא אחד מהם, עקב גיר בעייתי, במיוחד סביב שנתון 10. על הגיר DSG של הרכב הנל תוכל למצוא בפורומים כאן מידע רב.

מאזדה 2 בשנתונים המדוברים הוא רכב על הכיפאק - כלומר לא מדובר ברכב הכי מהיר/נוח/יפה/מרווח על הכביש אבל הוא מספיק טוב בכל תחום כדי להוות בחירה הגיונית ומושכלת.

מה צפויה להיות הנסועה השנתית שלך?

סביבות ה-10-12 שנתי.

פורסם
פאביה 1.6 2010 מגיעה עם גיר אוטומט 6 הילוכים של אייסין, למיטב זכרוני העלו פה שני סיכומי אחזקה של כאלו בעבר והיו יחסית מרוצים.

תודה רבה.

אז לא אמור להיות בעיה מיוחדת עם האוטו שלא ידועה?

פורסם

קח בחשבון שעל רכב בן 8 אף אחד לא יכול לערוב לך שלא יהיו תקלות כאלו ואחרות - מדובר ברכב יחסית ישן ובלאי תמיד קיים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
קח בחשבון שעל רכב בן 8 אף אחד לא יכול לערוב לך שלא יהיו תקלות כאלו ואחרות - מדובר ברכב יחסית ישן ובלאי תמיד קיים.

ברור. בלאי תמיד יהיה אבל לדוגמא שמעתי סיפורים רחבים על בעיה עם איביזיה ופולו בתיבת ההילוכים האוטמטית בשנתונים האלו שזה בעיה שעדיף להימנע ממנה ולא לרכוש. בעיה נפוצה נקרא לזה.

השאלה אם יש בעיה מוכרת בפאביה ובדגם הזה, בלאי אני לוקח בחשבון.

פורסם

הייתה ברשותי כשנתיים מאזדה 2 שנת 2010 אז אני אתן לך את התקציר שלי עליה, את הפאביה אני לא ניסיתי אז אני אשאיר למי שכן.

האמת החסרון היחיד שהיה מבחינתי ברכב הייתה צריכת הדלק.

היא הצריכה ממני ביקורים רבים בתחנות הדלק.

חוץ מזה הרכב היה לי אמין מאד ללא תקלות כלל.

מאד מהנה לנהיגה ומרגיש מאד נמרץ.

הגיר עבד מעולה החלפות ההילוכים עבדו בשילוב מושלם עם לחיצות הגז.

אז אם לא אכפת לך מהקטע של החסכון בדלק אני מאד ממליץ.

• תוכן חדש...