Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מערכת יכולה להיות רגישות מסויימת לדברים מהסוג הזה.

זהו אינו עניין גורף ליצרן או אפילו לדגם - מאחר וגם על פני ייצור של דגם מסויים יש שינויים במהלך הזמן (כל מיני תיקוני באגים).

לי באופן אישי לא ידועה בעיה כזו בדגמי ה 1.6HDI של שנת 2008 (או בכלל), ולכן כדאי לבדוק שנית שהכל מחובר היטב למקומו.

בנוסף, הייתי מנסה את מה ש ITSIK A רשם - כי למיטב ידיעתי הוא מכיר את הדגם קצת יותר טוב מיתר המשתתפים בדיון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איך הגעת למסקנה הזו ? תוכל להסביר לי כיצד הבחור קיצר את מחשב הרכב ?

פשוט מנסיון מכמה מקרים כאלה. כאשר מנסים להזיז את המחשב ,הבסיס שלו נוגע בהדק פלוס הקרוב מאדבלי משים ואז המחשב לא מניע את הרכב כי הוא לא מתקשר.את ההתעסקות ביצעו ללא ניתוק הדקי המצבר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

במיוחד כשיש כספת על המחשב שמצמצמת עוד יותר את מרווח התמרון שם.

מקס, בהרבה רכבי פיז'ו (דווקא לא בזה המדובר בשירשור) המצבר מורכב כך שאתה חייב לנתק קודם את הפלוס ובחיבור חזרה לחבר קודם את המינוס.

לא שזה ממש משנה אבל אין לך אפשרות אחרת. אתה חייב לנתק את הפלוס, אחרי זה לפרק את הקופסה הפיוזים שעל המצבר, ורק אז לנתק את המינוס. אחרת אין גישה למינוס. ובחיבור בסדר הפוך.

חיבור מינוס, הרכבת הקופסה והפיוזים , חיבור פלוס.

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

ניסיתי לחבר שוב כפי שמקס הציע ולא עזר.

בדקתי את כל הפיוזים וכולם תקינים.

לגבי חיבור המחשב למינוס עם חוט - אין לי מושג איפה המחשב ממוקם ואיך הוא נראה. יש איזה הסבר מפורט איפשהו איך לעשות זאת?

בנוסף שמתי לב שהחלונות חשמליים ונעילה חשמלית עובדים אבל האורות לא.

יש עוד רעיונות?

אני זוכר שפעם הייתה לי בעיית התנעה אחרי הוצאה והחזרה של פיוזים שחשמלאי פתר והסביר לי שזה בגלל שהיה לרכב קודן פעם והבעלים ניתק אותו בלי לנטרל את המערכת מה שגרם למערכת "לנעול את עצמה" כדי למנוע גניבה.

הוא שיחק אז עם החוטים מתחת להגה, צמוד לסווי'ץ. יכול להיות שגם הפעם מדובר במשהו כזה? מישהו יודע להסביר מה צריך לעשות אם כן?

שוב תודה לכולם!

פורסם

המחשב, מעל בולם הזעזועים השמאלי. קופסת אלומיניום שמתחברים אליה 3 פלגים. יכול להיות שיש לך כספת אז כספת זו קופסת אלומיניום יותר גדולה על המחשב, שמכסה גם את הפלגים.

פורסם

שלום רב,

1. לא הכי ממליץ אבל תנסה לתת פלוס ישיר לסטרטר..ישנו חוט עבה אחד שמתחבר אליו.. פתח סוויטש ותראה עם יש עליו מתח.

2. מתחבר בנוסף חוט דק לסטרטר... נתק אותו ותן שם פלוס מהמצבר.

3. אם הרכב נדלק טוס ישר למוסך.

בהצלחה

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

פורסם
פשוט מנסיון מכמה מקרים כאלה. כאשר מנסים להזיז את המחשב ,הבסיס שלו נוגע בהדק פלוס הקרוב מאדבלי משים ואז המחשב לא מניע את הרכב כי הוא לא מתקשר.את ההתעסקות ביצעו ללא ניתוק הדקי המצבר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אבל הבחור לא הזיז ולא נגע במחשב הרכב ואפילו הוא לא יודע היכן ממוקם המחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם
תודה לכולם על התגובות!

ניסיתי לחבר שוב כפי שמקס הציע ולא עזר.

בדקתי את כל הפיוזים וכולם תקינים.

לגבי חיבור המחשב למינוס עם חוט - אין לי מושג איפה המחשב ממוקם ואיך הוא נראה. יש איזה הסבר מפורט איפשהו איך לעשות זאת?

בנוסף שמתי לב שהחלונות חשמליים ונעילה חשמלית עובדים אבל האורות לא.

יש עוד רעיונות?

אני זוכר שפעם הייתה לי בעיית התנעה אחרי הוצאה והחזרה של פיוזים שחשמלאי פתר והסביר לי שזה בגלל שהיה לרכב קודן פעם והבעלים ניתק אותו בלי לנטרל את המערכת מה שגרם למערכת "לנעול את עצמה" כדי למנוע גניבה.

הוא שיחק אז עם החוטים מתחת להגה, צמוד לסווי'ץ. יכול להיות שגם הפעם מדובר במשהו כזה? מישהו יודע להסביר מה צריך לעשות אם כן?

שוב תודה לכולם!

אל תנסה דברים בנושא חשמל רכב כאשר אינך יודע בוודאות מה לעשות. תזמין שירותי דרך/גרר ולמוסך.

אולי הבעיה בכלל בקודן של הרכב או האימובילייזר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצאתי תמונה. לא זכרתי כבר איך זה נראה, האוטו נמכר מזמן.

האמת שגם עם כספת הפלוס רחוק מאוד מהמחשב ואם לא מפרקים את המחשב אני לא יודע איך אפשר לקצר משהו.

1111.jpg

• תוכן חדש...