Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב יוקרה במחיר של עד כ400K ש"ח, עם דגש גדול על נושא האבזור - ופחות על מנוע/שטח/ספורט.

מיועד לנסיעת כביש בלבד, ורצוי מאד שיהיה SUV (שלא אחשוש לעלות על מדרכה ולשפשף את הגחון).

נוחות בתא הנהג והנוסעים/טכנולוגיה/עיצוב - חשובים לי מאד, ויהיה קשה לי לוותר על פיצ'רים שהתרגלתי אליהם, כמו קרוז קונטרול אדפטיבי, חיישנים בכל צדי האוטו, כניסה והנעה ללא מפתח, התראת סטיה מנתיב/סכנות מתקרבות, חימום מושבים, נוחות ישיבה, מערכת ניווט וכו' - וכמובן שאשמח להתחדש בכל הטכנולוגיות החדשות שבאות עלינו לטובה.

כמו כן - מעדיף רכב שלא יהיה ארוך מדי.

עדיפות גבוהה לכך שרובו של האבזור יהיה כלול במחיר הדגם - כדי לאפשר סחירות נוחה בעתיד.

כרגע נוסע במרצדס GLA (עם כל איבזור נוחות אפשרי) וזו אופציה שענתה עד היום על רוב הדרישות שלי, אבל בגלל חוסר שביעות רצון טוטאלי מ"כלמוביל" לאורך כל הדרך שלי כלקוח שלהם - אני כנראה אבחר לעזוב את המותג ברכב הבא, למרות שמבחינה טכנולוגית, לפחות לדבריהם - מרצדס הולכים לחדש מאד, והסנונית הראשונה תהיה ה-A קלאס החדשה שנוחתת פה בקרוב, עם עוזרת אישית (סוג של "אלקסה")/מסכים וגאדג'טים.

כמי שכל הבית שלו הוא בית חכם, עם אלקסה בכל פינה - זה מאד מדבר אלי. יש חידושים דומים למתחרות של מרצדס?

אודה מאד להמלצותיכם!

תודה,

דודי

פורסם (נערך)

יש קופצים על ה ds7 של סיטרואן ? עמוס טכנולוגיה.הם מחפשים לקוח ראשון או שאולי אתה מחפש לוגו עם שופוני.

לגבי אלקסה : עדיף שלא יהיה באוטו. פרוטוקול פריץ. רק לפני חצי שנה מצאו פרצה דיי רצינית. ספק אם היצרנים תקנו את הפירצה בכלל . גם בבית הייתי נמנע אבל לשיקולך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

עוד vote לDS7. הגרסה היקרה ביותר תשאיר לך 100 אלף ש״ח עודף והרכב מאובזר עד מעל הראש, כולל טכנולוגיות שתמצא רק ברכבים כמו S Class, ופינוקים אין סוף.

אופציה אחרת זו וולוו XC60 בגרסת T8, שגם היא מאובזרת מאוד, מפנקת ונוחה מאוד, וגם חזקה ומהירה מאוד כבונוס למרות שזה פחות חשוב לך.

גם פה ישאר לך עודף יפה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אלפא רומאו סטלביו First Edition

תיכנס לתקציב. תתן לך את ה SUV עם העיצוב הכי יפה בשוק. מנוע חזק, התנהגות ספורטיבית ומדובר בגרסה המאובזרת...

הסטלביו זה כל מה שפותח השרשור לא מחפש...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

הקאדילק XT5 מאובזרת מאד אבל גם ארוכה מאד.מעל 5 מטרים. פות"ש בקש רכב לא ארוך . עם כל הכבוד לקאדילק ,המנוע הגדול שלה ( V6) ,המומנט שלו זהה ל ds7 רק שהכח בקאדליק מגיע באיחור רב .

ה T8 גם בחירה טובה מאד.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לקסוס RX300 פרימיום מגיעה עם כל התוספות ב400K ומאובזרת בטירוף, הסטלביו גם פצצה רק שאין בקרת שיוט אדפטיבית, וולוו XC60T8, ובחצי השנה הקרובה גם X3 פלאג אין הייבריד

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ג'יפ גרנד צ'ירוקי. בגרסאות הבכירות הוא מפוצץ בגימיקים וטכנולוגיה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ג'יפ גרנד צ'ירוקי. בגרסאות הבכירות הוא מפוצץ בגימיקים וטכנולוגיה.

יש לי חבר שעבד בתור נהג אישי אצל בעל הבית שלו שקיבל שלילה לכמה חודשים על הגיפ מהדגם הקודם אמנם.

אבל הגיפ ביקר באופן רנדומלי במוסך מספר פעמים תוך מספר החודשים האילו.

צריך לבדוק לעמוק את עניין האמינות לבזבז ימים במוסך זה לא כיף ולא משנה איזה רכב יש לך.

• תוכן חדש...