Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מהנושא הבנתם כבר הרבה. אז קיבלנו חיווי של 0.44 (המותר הוא 0.2 למיטב זכרוני?)

הרכב כבר עשה 250,000, אבל בגדול הוא שמור. אנחנו לא רוצים להוציא המון כסף על חלקים יקרים, כשהרכב כבר לא שווה ככ הרבה. האם יש דרך לעבור את הטסט החוזר?

עצות יתקבלו בברכה רבה!

תוסף? אם כן, אין להשתמש בו? איך לבחור תוסף נכון?

לנסוע נסיעה אגרסיבית או גז בניוטרל לפני הטסט? מישהו אמר לי ככה, מצד שני ראיתי מאמר פה באתר שאומר שסל"ד גבוה "

במקרים מסוימים ממיר שאינו תקין יראה ערכי CO גבוהים רק בסל"ד גבוה", אז אין כאן סתירה?

פורסם

כנס תחילה למכון אגזוזים תראה שהחל מסעפת הפליטה ועד קצה הצנרת והאגזוז אין חורים...כי במידה וכן זה גורם שאם אינני טועה משפיע על רמת co גבוהה.

פורסם (נערך)

היי

אם ברצונך בתשובה מקצועית, אנא רשום מה היו נתוני הלמבדה כאשר הCO הראה תוצאה זו, ומה היה הסל"ד?

כדי לקבוע אם יש סיכוי לחורים באגזוז [דליפות אוויר] חובה לדעת את נתוני הלמבדה.

וכעת מספר שאלות:

1. כמה המנוע ומערכת הפליטה הספיקו להתחמם טרם הבדיקה בפועל בטסט?

2. מה היתה הנסועה עד לטסט,

3. האם האוטו המתין עם מנוע פועל או כבוי,

4. האם נתת כמה "מכות גז" [לא בהגזמה] לפני ביצוע המדידות]

בכלל, אם ברשותך כלל נתוני הבדיקה, העלה אותם לכאן.

בברכה

עריכה אחרונה על ידי דני זומרשטיין

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אני יכול להגיד לך מה עזר אצלי- החלפת גומיות שסתומים.

גטס 2006 ידנית 12 שסתומים. ערכי הלמבדה היו תקינים (1.003) אבל ערכי ה-CO היו נורא גבוהים. 0.49 בסלד נמוך ו-0.51 בסלד גבוה. אחרי החלפת הגומיות הערכים נחתכו דרסטית. 0.14 בנמוך ו-0.12 בגבוה. את הגומיות קניתי עצמאית- 12 מקוריות עלו לי 154 שח ומוסך לקח לי 500 על עבודה. אציין ש 500 היה המחיר הכי זול שמצאתי וחיפשתי המוןןןןןןן, היו מוסכים שרצו 1200 אפילו והיו גם כאלה שרצו 600-700

עריכה אחרונה על ידי erezyafee
פורסם

נושא כאוב לבעלי רכבים עם ק"מ גבוה...

תמיד פוסלים אותי למרות שהערכים תקינים, לא עושה כלום, חוזר אחרי שבוע עושים בדיקה אמיתית ומעבירים אותי.

נבדק לפחות בשני מכונים, בעקביות, מס' שנים ברצף, וכששאלתי כשאלת תם- ענו לי: "הממירים נגמרים אחרי 180,000 ק"מ..."

בסה"כ מה רע לגרום ל 50% מהרכבים לעשות פעם שנייה בדיקת זיהום אויר? עוד 20 שח לכל רכב זה לא מעט...

ועל הדרך יש כמה מסכנים שדוחפים להם ממיר חדש בכמה אלפים במוסך מאחורי הטסט.

בקיצור, חכה כמה ימים ותחזור.

תקפיד לחמם מנוע טוב, שים תוסף על רבע-שליש מיכל.

שנה הבאה תשתדל להגיע להחלפת שמן סמוך לטסט, זה גם עוזר (רק מהניסיון שלי, לא מידע מבוסס מחקר).

הפיתרון הוא מכתבים לפיקוח על מכוני הרישוי...

• תוכן חדש...