Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי בורג ריקוו שמן גיר, כשבאתי להכניס את הבורג ידנית הוא נצקע אחרעי שני סיבובים. לא הפעלתי כח בשחרור. אני מקווה שזנ rאלי לכלוך שנתגע ואוכל לנקות רק אחרי שאוריד את האגן אבל מה אפשר לעשות אחרת ?פתרוו אפילו זמני שאוכל חהגיע למוסך

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

תנסה לנקות את הפתח בספריי נגד קרבורטורים/ספריי לניקוי ברקסים רק שיסיר בקטנה את הלכלוך שיש שם (בהנחה שזה לכלוך ולא הרסת את ההברגה) ולנקות בצורה יסודית.

אם זה לא עוזר כנראה שהרסת את ההברגה ותצטרך גרר והברזה מחדש לבורג קרטר או שתצליח להבריז את הבורג ("לטחון" את ההברגה ע"י הברגה חזקה מאוד של הבורג,שים לב שזה פתרון זמני בלבד עד למוסך).

אם זה רכב ישן ויש לך ידע (אל תכנס להרפתקאות נוספות אם לא עשית את זה בעבר) יכול להיות שלמצוא את החלק בפירוקיה (אגן שמן) והחלפה שלו תצא לך יותר זולה מלהביא גרר ולהבריז את הבורג מחדש.(אבל זה תלוי במרחק של הרכב שלך מהמוסך הברזה במוסך רגיל לא צריכה לעלות יותר מ200-300 שח אבל זה תלוי מוסך).

עריכה אחרונה על ידי abl155

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם

תבדוק שההברגה של הבורג עצמו תקינה ולא הרוסה או אכולה. במידה ותקינה אז תבריג את 2 הסיבובים ביד ותמשיך בעדינות עם ראצט. רוב הסיכויים שהוא יצא גם מעט קשה ולא הרגשת זאת...אז מה שיצא גם ייכנס ללא בעיה...רק תהיה מעט עדין.

פורסם

בסוף הסתדר,

אחרי נסיונות הניקוי הבנתי שכנראה זו ההברגה, ראיתי משהו שם קצת עקום בין שני "קווים".

עשיתי מה שמאור30 כתב ממש בעדינות וזה התברג. אני מקווה שזה סידר את החלק העקום..

אני מתכנן לעשות עוד 2 החלפות חלקיות לשמן גיר כי יצא שחור כמו קולה, מקווה שיהיה בסדר בפתיחת בורז הניקוי.

תודה לכולם.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם

השמן היה שחור משחור או שחור אדמדם ? היו משקעים בקרטר או רק במגנטים ?

תעדכן איך נוסע אחכ, מעניין אותי מה התוצאה עם כל החברה שמפחידים פה.(אני החלפתי ומרגיש שיפור-פוקוס)

פורסם

בבדיקה על נייר לבן הוא נראה חום-אדמדם.. בבקבוקים נראה כמו קולה.

היו משקעים בקרטר אבל לא כזה קריטי (משקעים של שמן מלוכלך לא שבבים) וכמובן שבבים על המגנטים.

בעבר לא היו בעיות של העברות הילוכים אלא רק של התחממות בעליות תלולות. כך שלא מרגיש שיפור. צריך לקחת לנסיעה שבדר"כ מתחמם בה לבדוק אם יש שיפור.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

• תוכן חדש...