Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח אם תתנו לי חוות דעת על פורד פוקוס סטיישן. אני מתעניין ברכב מסוכנות ליסינג.

הבנתי שהיתה בעיה בגיר ועידכון תוכנה יכול להיות מבצוע.

האם אתם ממליצים על הרכב ביחס למחיר שלו ?

האם התיקון של מחשב גיר באמת פותר את הבעיה ?

אשמח לחוות דעת של אנשים פה בפורום .

פורסם

הייתה בעיה ונשארה בעיה.

אבל הרכבים האלה נמכרים במחירי רצפה, ויש אחריות ארוכה למחשב הגיר. כך שחלק מוכנים להסתכן, במיוחד מי שיכול להסתדר בלי רכב מדי פעם למשך כמה ימים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש בעיה בגיר הרובוטי שעדכון תוכנה לרוב לא עוזר (תכתוב בגוגל תראה תגובות של ההמון - כמו כוסות רוח למת). אל תאמין לסיפורי פוגי של הסוכן יש לסוכנויות אינטרס להיפטר מכמה שיותר פוקוסים הם תקועים עקב היצע ענק וביקוש קטנטן.

רק החלפת זוג מצמדים + עדכון תוכנה עשויה לסייע לבעיית הגיר, מכיר כמה שזה עזר להם בשנה האחרונה טרם נדע לגבי העתיד.

יש לו עוד מחלה שזה הרדיאטור של המזגן או משהו כזה עולה במוסך מורשה 2800₪ החלפה לתשומת ליבך.

אפשר לדעת מה הסיבה שאתה נעול על הרכב הזה? השוק מפוצץ רכבים אמינים יותר (בהנחה ואמינות חשובה לך) כגון יונדאי i30 וקיה סיד.

פורסם

בנתיים לא ידוע לי על פעולה כלשהיא שפתרה לחלוטין מאת הבעיה בגיר של הדגם הזה. יש טענה שבדגם עם מנוע 2000 הבעיה מורגשת פחות.

אחריות היצרן לתיבת ההילוכים הוארכה ל-5 שנים או 240000 ק"מ המוקדם מבינהם.

אחריות היצרן למחשב תיבת ההילוכים הוארכה ל-10 שנים או 160000 ק"מ המוקדם מבינהם.

המכוניות מתחילות לצאת מתקופת האחריות הגורפת, וכבר עכשיו נמכרות (אם בכלל יש קונים) בעשרות אחוזים מתחת למחירון. לא אתפלא אם בקרוב נתחיל לראות פוקוסים מ-2011/2012 מחליפות ידיים בפחות מ-10K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברשותי הייתה פוקוס מנוע 2000שנת 2012. גם שם, הגיר קטסטרופלי ולא עזר שוב דבר בכדי לשפר את מצבו( מצמדים, מחשב גיר, עדכוני תוכנה....)

פורסם
בנתיים לא ידוע לי על פעולה כלשהיא שפתרה לחלוטין מאת הבעיה בגיר של הדגם הזה. יש טענה שבדגם עם מנוע 2000 הבעיה מורגשת פחות.

אחריות היצרן לתיבת ההילוכים הוארכה ל-5 שנים או 240000 ק"מ המוקדם מבינהם.

אחריות היצרן למחשב תיבת ההילוכים הוארכה ל-10 שנים או 160000 ק"מ המוקדם מבינהם.

המכוניות מתחילות לצאת מתקופת האחריות הגורפת, וכבר עכשיו נמכרות (אם בכלל יש קונים) בעשרות אחוזים מתחת למחירון. לא אתפלא אם בקרוב נתחיל לראות פוקוסים מ-2011/2012 מחליפות ידיים בפחות מ-10K.

כבר עכשו מחירי הסגירה בפועל הם על פחות מ20K.

מכירה אחרונה, פוקוס מנוע 2000 מ2014 נמכרה ב33 אלף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מעוניין ליקנות רכב מדגם פורד פוקוס מי שיכול לתת לי ממלצות אני מאוד ישמח 

כמה הצריכת דלק? 

מה לגבי האמינות של האוטו?

• תוכן חדש...