Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי פורד מונדאו 2008 מנוע 2300, כמעט כל בוקר הרכב משתנק לי ונדלקת לי נורת מנוע ו/או גיר והרכב לא עובר את ה-1500 סל"ד, אני מכבה מנוע ומניע שוב ואז מסתדר, ככה כמה פעמים ובמהלך היום אין את הבעיה.

במוסך הבדיקות מחשב יוצאות נקיות ולאחר איפוס המחשב כבות הנורות.

למחרת הכל חוזר.

ניקינו בית מצערת

מה עוד יכול להיות? אולי צריך להחליף אותה? אולי פלאגים?

בנוסף איזה פלאגים צריך לרכב (אני מעוניין להזמין מחו"ל בגלל פערי מחירים עצומים).

תודה מראש .

ציון

פורסם

משפט שלא ברור לי:

"במוסך הבדיקות מחשב יוצאות נקיות, ולאחר איפוס המחשב כבות הנורות"

אם לאחר איפוס כבות המנורות, סימן שצריך להיות תקלה שרואים אותה בזמן חיבור מחשב.

מהי התקלה הזו?

פורסם

צודק

הכוונה שמראה כאילו יש תקלה כמו שמופיע בנורה של הרכב, א"כ מאפשר מחיקה ללא חזרת התקלה.

בתקלות שהיו עם רכיב בעייתי המחשב לא היה מוחק אותן.

פורסם

לא הבנתי. זה שהמוסך מצליח למחוק את התקלות ולכבות את הנורה לא אומר שלא צריך להתייחס לתקלות. או שתלך למישהו רציני שייתייחס לתקלות שמופיעות או שתמשיך לסבול. גם את המצערת אם ניקית באותו מקום שמוחק תקלות אז הוא בטח ריסס אותה ככה חפיף שהמנוע עובד בלי לפרק אותה מהרכב.

פורסם
צודק

הכוונה שמראה כאילו יש תקלה כמו שמופיע בנורה של הרכב, א"כ מאפשר מחיקה ללא חזרת התקלה.

בתקלות שהיו עם רכיב בעייתי המחשב לא היה מוחק אותן.

אז תפעל לפי ההוראות האלו בדיוק:

1. אתה חוזר למוסך כאשר הנורות דולקות

2. אתה מבקש לקבל ולדעת את קוד התקלה - קודי התקלה רשומים ובמחשב מוסך עם התוכנה של היצרן יודעים בדיוק מהו קוד התקלה

3. אתה חוזר לכאן וכותב את קודי התקלה

4. אתה מבקש לטפל ברכב לפי קודי התקלה ולא לאפס ולחזור לפורום ולשאול לגבי פלאגים או כיצד לתקן את הרכב.

אתה מודע לכך ששילמת כסף וחזרת לפורום לקבל עזרה מאנשים רנדומליים שאינם יודעים מהם קודי התקלה ואתה מצפה מאיתנו לנחש, כן?

לא כועסים עלייך, כועסים על נותנים השירות ואתה, פעם הבאה אל תהיה תמים - תחזור אליהם

5. אפשר להתחיל להחליף לך 5 רכיבים במנוע בעלויות של 1000-2000 שקלים ומה אחר כך? סתם לנחש? הבנת את הרעיון

6. תן לנו פרטי רכב מלאים, למה אתה מחסיר פרטים? כמה ק"מ הרכב, מתי הוחלפו הפלאגים, מתי בוצע הטיפול האחרון? איך הרכב מתוחזק? מה הוחלף בו לאחרונה? מתי הטיפול הקרוב?

7. תחליף מוסך ויש מצב שלאותו מקום שהלכת, אין מיחשוב מתאים לפורד כיוון שאצל פורד, נדרש קורא תקלות שונה מסתם משהו גנרי (שוב, בהנחה שזה מקום בסיסי אלה אם כן ביקרת במוסך מורשה)

פורסם (נערך)

יש שם מצערת אלקטרונית וחבל אם הוא ניקה כמו שאני חושב שהוא ניקה...

וכן.. בלי קודי השגיאות זה סתם משחק של ניחושים.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אז ככה

קוד התקלה:

u0401 engine fault code

לגביי תשלום, הוא לא גבה תשלום כבר כמה פעמים אז חצי נחמה

בעניין טיפול.....

עשיתי טיפול לפני כ6000 ק"מ כשרכשתי את הרכב פילטרים, שמנים ברקסים

הרכב עשה כ-200,000 ק"מ

אני מתכוון ליפול הקרוב לעשות גם פלאגים כיוון שאין לי היסטוריה מהבחור שמכר לי ולא ידוע מתי עשה פלאגים.

מבחינת תחזוקה, הרכב נוסע בתוך העיר מוסכים כשצריך טיפול או תקלה כלשהי (שמתי לו קולר שמן גיר)

פורסם
אז תפעל לפי ההוראות האלו בדיוק:

1. אתה חוזר למוסך כאשר הנורות דולקות

2. אתה מבקש לקבל ולדעת את קוד התקלה - קודי התקלה רשומים ובמחשב מוסך עם התוכנה של היצרן יודעים בדיוק מהו קוד התקלה

3. אתה חוזר לכאן וכותב את קודי התקלה

4. אתה מבקש לטפל ברכב לפי קודי התקלה ולא לאפס ולחזור לפורום ולשאול לגבי פלאגים או כיצד לתקן את הרכב.

אתה מודע לכך ששילמת כסף וחזרת לפורום לקבל עזרה מאנשים רנדומליים שאינם יודעים מהם קודי התקלה ואתה מצפה מאיתנו לנחש, כן?

לא כועסים עלייך, כועסים על נותנים השירות ואתה, פעם הבאה אל תהיה תמים - תחזור אליהם

5. אפשר להתחיל להחליף לך 5 רכיבים במנוע בעלויות של 1000-2000 שקלים ומה אחר כך? סתם לנחש? הבנת את הרעיון

6. תן לנו פרטי רכב מלאים, למה אתה מחסיר פרטים? כמה ק"מ הרכב, מתי הוחלפו הפלאגים, מתי בוצע הטיפול האחרון? איך הרכב מתוחזק? מה הוחלף בו לאחרונה? מתי הטיפול הקרוב?

7. תחליף מוסך ויש מצב שלאותו מקום שהלכת, אין מיחשוב מתאים לפורד כיוון שאצל פורד, נדרש קורא תקלות שונה מסתם משהו גנרי (שוב, בהנחה שזה מקום בסיסי אלה אם כן ביקרת במוסך מורשה)

אז ככה

קוד התקלה:

u0401 engine fault code

לגביי תשלום, הוא לא גבה תשלום כבר כמה פעמים אז חצי נחמה

בעניין טיפול.....

עשיתי טיפול לפני כ6000 ק"מ כשרכשתי את הרכב פילטרים, שמנים ברקסים

הרכב עשה כ-200,000 ק"מ

אני מתכוון ליפול הקרוב לעשות גם פלאגים כיוון שאין לי היסטוריה מהבחור שמכר לי ולא ידוע מתי עשה פלאגים.

מבחינת תחזוקה, הרכב נוסע בתוך העיר מוסכים כשצריך טיפול או תקלה כלשהי (שמתי לו קולר שמן גיר)

פורסם

יפה, יש לא מעט מידע בגוגל אפילו על סוג התקלה הזו, בצע חיפוש ותמליץ למוסך, גם כן.

• תוכן חדש...