Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה הסטנדרטית למי שמתייעצים בקשר לשריטות קטנות ופגמים בצבע שלא מגיעים ליסוד - "תעשה פוליש".

כמה פעמים אפשר לעשות פוליש עד שזה כבר נזק? הרי כל פעם מורידים עוד שכבה מהלכה, אפילו אם מיקרונית, מתישהו זה נשחק, לא?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אי אפשר לתת לזה תשובה חד משמעית.

לכל אוטו יש צבע משלו. יש קשה יותר יש רך יותר יש בינוני ויש גם צבע דביק. כל אחד מהם מגיב שונה כשעושים לו פוליש ולכן גם הכמות לקה ש"תרד" תהיה שונה.

אתה לא אמור לחיות מפוליש לפוליש.

אתה יכול לעשות פוליש פעם אחת ואז להגן על הצבע ולשמור עליו במשך 10 שנים עד שהוא יצטרך שוב עבודה או שאתה שם *** ועושה לו "בוליש בקס" ומכניס אותו לשטיפות אוטומטיות או שטיפות חרא בתחנות דלק עם הג'ילדות המחורבנות שלהם שהם שוטפים על הרצפה עם צינור.

פורסם

השאלה היא עקרונית. אני שוטף בבית עם גרניק וחומרים מעולים ואף אחד לא נוגע לי באוטו, ודאי שלא שטיפה מסחרית. הפעם היחידה שעשיתי פוליש היתה כשקניתי רכב שכבר מכרתי. אבל אני רואה את הקלות שבה אומרים לאנשים "תעשה פוליש" ושואל את עצמי כמה פעמים הלכה מסוגלת לעמוד בזה.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

א. תלוי מה עובי הלכה של הרכב.

ב.תלוי בידיים של הדיטיילר(אם זה פחח או משהו משטיפה מקומים אז סביר להניח אם הוא יעשה לך פעמיים פוליש תצתרך לכה חדשה),

דטיילר מקצועי ידע להשתמש בחומרים שמניבים תוצאה ברמה גבוהה מאוד תוך כדי שמירה על עובי לכה.

ג. תכלס מתחבר לא' אבל גם תלוי בגיל הצבע(פח\רכב) עם הזמן הלכה מתחלשת ונהפכת לדקה יותר

• תוכן חדש...