Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה להחליף לבד את הסננים צריך לוודא שאני לא עושה שטויות.

ראשית, כל כמה זמן עליי להחליף את הסננים האלה? כל טיפול גדול?

שנית, האם הסרטונים והרכיבים הבאים מתאימים?

סנן אוויר מזגן:

https://www.carpartsonline.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94/2/2586-uni-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F

סנן אוויר מנוע:

https://www.carpartsonline.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94/2/1500-2008/2583-uni-%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%9F-%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8

בנוסף, צריך להחליף נוזל בלמים את זה החלטתי שאתן למוסכניק לעשות כי זה נראה מסובך.

אני קונה נוזל בתקן dot4 הבנתי שהחברה לא משנה איזה.

מה המחיר המומלץ לעבודה בלבד עבור החלפת נוזל בלמים?

פורסם

לא מצליח לראות את הסרטונים, אבל יש לי את אותו הרכב בדיוק ועשיתי בעצמי (בעזרת כנופיית הטיפולים) את העבודות האלה ואני מאוד ממליץ לעשות אותן לבד. עבודות מאוד פשוטות, וגם החלפת נוזל בלמים יחסית פשוטה רק ששם אתה צריך לשאוב איכשהו את הנוזל. אתה יכול להיעזר בכנופייה ולנסות לקבוע איתם. מאיפה אתה בארץ?

ועוד עצה, כשאתה מוציא את הפילטרים תשים לב לאיך שהם ממוקמים. זה יחסוך לך זמן והתלבטות, בתקווה שהמוסכניק האחרון שהחליף אותן עשה את זה כמו שצריך (מה שאצלי לא קרה).

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

פורסם
לא מצליח לראות את הסרטונים, אבל יש לי את אותו הרכב בדיוק ועשיתי בעצמי (בעזרת כנופיית הטיפולים) את העבודות האלה ואני מאוד ממליץ לעשות אותן לבד. עבודות מאוד פשוטות, וגם החלפת נוזל בלמים יחסית פשוטה רק ששם אתה צריך לשאוב איכשהו את הנוזל. אתה יכול להיעזר בכנופייה ולנסות לקבוע איתם. מאיפה אתה בארץ?

ועוד עצה, כשאתה מוציא את הפילטרים תשים לב לאיך שהם ממוקמים. זה יחסוך לך זמן והתלבטות, בתקווה שהמוסכניק האחרון שהחליף אותן עשה את זה כמו שצריך (מה שאצלי לא קרה).

אין לי בעיה להחליף את הסננים באמת נראה קל מאוד.. לגבי נוזל בלמים ראיתי שני סוגים של סרטונים:

1. החלפה רק של הנוזל שנמצא במיכל ליד המנוע.

2. החלפה של הנוזל במיכל ליד המנוע + הרצה שלו במערכת והזרמה של נוזל בלמים ישן דרך הבלמים.

אז אם זה להחליף בצורה חלקית אין לי בעיה אבל אם זה בצורה המלאה זה נראה לי מסובך מידי..

פורסם

להחליף רק במיכל זה מיותר. אם כבר מחליפים אז עושים את זה כמו שצריך, מה גם שהנוזל שבמיכל זה כמות קטנה מהנוזל שבכל המערכת.

החלפה מלאה לא מסובכת מדי. שוב, אתה יכול לעשות את זה בעזרת הכנופייה או שאולי מישהו ישאיל לך משאבה. מאיפה אתה בארץ?

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...