Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים,

אני מתכנן לשכור רכב פרימיום/ספורט במינכן, ומשם לנסוע גם קצת באוטובאהן וגם (ובעיקר) בכבישי נוף מהנים לנהיגה באוסטריה ולחזור למינכן, סה"כ 3 לילות (3 ימים מלאים).

מה לדעתכם יתן לי מסלול טוב שיכלול לכל הפחות את הגרוסגלוקנר ( לא רוצה להפסיד) ועוד כמה כבישים מהנים כדוגמתו?

לא מחפש לסגור 300 קמ"ש, אבל כן להגיע להזדמנויות להאיץ ל200 צפונה..

כמו כן, איזה רכבים ואם איזו חברה אתם ממליצים? אני די נדלקתי על ה-I8 BMW באזור 230EURO ליום השכרה דרך SIXT.

חשוב לציין שכנראה מגבילים ל-750ק"מ סה"כ.

אשמח לתובנות מעניינות מניסיונכם.

תודה

פורסם

אצלי בחתימה.

אם מושלג / ערפל / מלא תיירי סקי הכביש לא יאפשר נהיגה ספורטיבית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הגרוסגלוקנר - ואוו..אחד המקומות הכי יפים שהייתי בהם (בכללי אוסטריה, פשוט מדהימה!) ללא ספק לא לפספס את הכביש הנ"ל.

מה שכן תבדוק לפני שאין סופות שלגים או ערפל כבד אחרת זה יבאס את החוויה.

בעקרון אנחנו נסענו לשם מכיוון זלצבורג, כל הכבישים בדרך היו מדהימים ומלאים פסטורליה, אנסה למצוא את תכנון הטיול במידה ועוד קיים אצלי במחשב בבית.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

אני לא אתן עצות לגבי טיול נהיגה ככזה.

בכל זאת כמה הערות:

1. בקטעים ארוכים של האוטובאהן יש הגבלת מהירות, וההגבלה נאכפת באדיקות. בזכרון עמום חלק קדול מה-A8 בין מינכן לזלצבורג "סובל" ממגבלות כאלה, אבל, כאמורף זה לא מעודכן.

2. באוסטריה האוטובאהן מוגבל ל-130 קמ"ש - אין קטעים ללא הגבלה.

3. אכיפת חוקי התנועה נוקשה בשתי המדינות. לדוגמא, לפני מספר שנים נתקלתי באוסטריה בניידות שתפקידן לאכוף, למשל, איתות ביציאה ממעגל תנועה. באירופה מקפידים מאד על הנסיעה בנתיב הימני והגרמנים נדבקים לימין בצורה קיצונית, עד כדי חיתוך הרכב הנעקף (זה כל עוד אין משאית באופק, תירוץ מצויין להשאר באמצעי בקטע תלת נתיבי).

4. לא לשכוח לרכוש מדבקת אוטובאהן אוסטרית בתחנת דלק לפני הגבול. עניין של כמה אירו, הקנס על נהיגה באוטובהאן האוסטרי בלי מדבקה מתחיל במאות אירו ויכול להגיע לאלפים. מעבר לכך יש כבישים עם אגרה נוספת.

5. מזג האויר יכול לקלקל לך את כל הטיול. גשם שוטף שמגביל את הראות (ואת המהירות המותרת) אינו חריג גם בקיץ, ובאוסטריה חוויתי סופת שלגים ב-31 ביולי (אל דאגה - זה היה על פסגת הר, לא בכביש שלמרגלותיו). וגשם זלעפות גרם לי לקטוע או לבטל תוכניות באיזור שבין מינכן לזלצבורג ולטירול).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את ה 200 תעבור בכל אוטובהן לא משנה כמה קטעים בו מוגבלים. תמיד תמצא את הישורת המתאימה להגיע ל 200+.

אני לא מכיר את הדרך לגרוסגלוקנר אז לא יכול לעזור בנושא.

הבימר תתן לך הרבה שואו אוף אבל לא בטוח שהנאה מנהיגה. המלצתי לחבר לאחרונה לקחת את ה 911 ב AVIS והוא הודה לי על כך מאוד.

פורסם

אני אישית מעדיף את ה-A95 על פני A8, מרגיש כאילו הנסיעה המהירה יותר רצופה. לפעמים זה מתיש להרביץ ואז לדרוך על הבלמים אחרי חצי דקה.

המסלול שהייתי עושה זה משהו כיוון של מינכן-גארמיש-אינסברוק-פאסים באזור-גרוסגלוקנר-ברכטסגאדן-מינכן. כ-650 ק"מ.

יש מלא שרשורים בנושא, תסתכל בהצעות לנושאים דומים למטה גם.

פורסם
שלום למומחים,

אני מתכנן לשכור רכב פרימיום/ספורט במינכן, ומשם לנסוע גם קצת באוטובאהן וגם (ובעיקר) בכבישי נוף מהנים לנהיגה באוסטריה ולחזור למינכן, סה"כ 3 לילות (3 ימים מלאים).

מה לדעתכם יתן לי מסלול טוב שיכלול לכל הפחות את הגרוסגלוקנר ( לא רוצה להפסיד) ועוד כמה כבישים מהנים כדוגמתו?

לא מחפש לסגור 300 קמ"ש, אבל כן להגיע להזדמנויות להאיץ ל200 צפונה..

כמו כן, איזה רכבים ואם איזו חברה אתם ממליצים? אני די נדלקתי על ה-I8 BMW באזור 230EURO ליום השכרה דרך SIXT.

חשוב לציין שכנראה מגבילים ל-750ק"מ סה"כ.

אשמח לתובנות מעניינות מניסיונכם.

תודה

אני ממליץ על רכב ברמה של סדרה 7 s class a8. הם בדר"כ מגיעים עד 260 קמ"ש אם אתה שוכר מהארץ זה אם ביטול השתתפות עצמית וללא הגבלת קילומטרים.

אפשר להנות מהנהיגה (אם כי לא כמו רכב ספורט יעודי) ויוצא הפרש גדול במחיר (בסביבות 170 יורו ליום)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
אני ממליץ על רכב ברמה של סדרה 7 s class a8. הם בדר"כ מגיעים עד 260 קמ"ש אם אתה שוכר מהארץ זה אם ביטול השתתפות עצמית וללא הגבלת קילומטרים.

אפשר להנות מהנהיגה (אם כי לא כמו רכב ספורט יעודי) ויוצא הפרש גדול במחיר (בסביבות 170 יורו ליום)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אני חושב שמתכנן הטיול מחפש רכב מהנה לנהיגה ולא לא רכב מרווח וכבד לעבור איתו ק"מ.

לסוע על 260 נחמד פעם,פעמיים ואחרי זה עוברים לקרוז קונטרול.

זה מאוד מתיש ודורש המון ריכוז ותכנון מוקדם.

יש מידי פעם נהגים מהירים אבל הרוב המוחלט נוסע על 130-150.

מאמין שבמחיר של S CLASS אפשר לקחת BMW 440 שתיתן יותר פאן ותעלה פחות/סכום דומה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...