Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיח של התקרה באחד החדרים בביתי פשוט נושר.

בפעם הראשונה זה היה בבום גדול, חתיכה גדולה של מטר אורך על חצי מטר בערך רוחב, שנשרה לה לרצפה.

בא שמאי, בא איש מקצוע, תיקן (הוריד טיח רופף באיזור שנשר), ובא לציון בועל.

אחרי כמה חודשים- שוב! נשירה של טיח. והפעם, מהחצי תקרה שלא נגעו בה.

הבטון יבש. אין רטיבות נראית לעין.

האם רטט של מכונת כביסה לא מאוזנת יכול לגרום לזה?

רעיונות אחרים לסיבות?

תודה לעונים!:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כנראה היה יישום לא טוב

אצל הורי הבעיה נפתרה רק אחרי שיישמתי עם מלט (להשאיר כמה מ''מ להחלקת שפכטל אמריקאי), ולא להתעצל וליישם בונדרול לפני צבע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם הוא נופל על הראש, רואים כוכבים :lol:

לא, לא רואים ברזלים ולא נראה שיש רטיבות כלשהי. מצורפת תמונה של הפעם הראשונה שנפל.2017-06-06 10.42.31.jpg

הבטון נראה תקין, לא נראה שיש תזוזה שלו שעשוייה לגרום לזה.

יישום לא טוב היה גורם לנפילה של רוב שטח התקרה, באותו הזמן- הלא כן?

פורסם

נראה כמו טיח שלא הודבק עם פריימר מתאים.

להוריד את הכל וליישם טיח חדש בתקרה עם הפריימר המתאים. תתיעץ עם בעל מקצוע/ הקו החם של טמבור מה מתאים לתקרת בטון

פורסם

דירה ישנה, לא יודע כמה בדיוק.

זה כבר קרה פעם אחת בחצי השני של התקרה. הגיע בעל מקצוע ותיקון, ובכן- חצי מהתקרה. כי כמו הבדיחה, לתקן תקרה שלמה, לא צריך. כך לפחות בעיני בעלת הדירה, ששילמה רק על החצי תקרה.

אין לי כוונה לתקן את זה בעצמי, ובכל מקרה תודה על העצה ארמגדון. לו הייתה זו דירה בבעלותי המצב היה אחר.

אתה חושב שהסיבה היא שימוש בחומר לא נכון? אם כן, אז סביר להניח שזה היה קורה בעוד חדרים ולא רק באחד הספציפי הזה.

פורסם
שאלה, כאשר הטיח נופל רואים ברזלי בניין בתקרה ?

אם כן האם נראית בהם חלודה ?

אצלנו נפל גם כן טיח וכן, רואים את הברזלים עם חלודה...

ברור לי שכאשר תיפול רקטה או רעידת אדמה, הבניין הלך קפות. השאלה אם יש מה לחשוש כבר עכשיו?

פורסם
דירה ישנה, לא יודע כמה בדיוק.

זה כבר קרה פעם אחת בחצי השני של התקרה. הגיע בעל מקצוע ותיקון, ובכן- חצי מהתקרה. כי כמו הבדיחה, לתקן תקרה שלמה, לא צריך. כך לפחות בעיני בעלת הדירה, ששילמה רק על החצי תקרה.

אין לי כוונה לתקן את זה בעצמי, ובכל מקרה תודה על העצה ארמגדון. לו הייתה זו דירה בבעלותי המצב היה אחר.

אתה חושב שהסיבה היא שימוש בחומר לא נכון? אם כן, אז סביר להניח שזה היה קורה בעוד חדרים ולא רק באחד הספציפי הזה.

יכול להיות שבחדר ליד שמו חומר מתאים ואילו פה נגמר והתעצלו לקנות או שלא שמו מספיק מלט או מספיק מים או מליון סיבות אחרות, גם יכול להיות שבחדר ליד זה ייפול עוד חודש או עוד שנה

הפתרון ארוך הטווח הוא להפיל את כל מה שדבוק חלש, ליישם טיח חדש על פריימר ו/או תוסף לטיח (כמו בונד) על פי המלצת בעל מקצוע.

אם זה מעניין אותך, תדפוק בעדינות עם מקל של מטאטא על התקרה בחדר ליד, אם יש רעש חלול הוא ייפול מתישהוא בעתיד

• תוכן חדש...