Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2012 - 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך לדעת האם מדובר בגיר החדש?

מבחינת מנוע ב2.0 אין כבר את הבעיה של השמן?

תודה רבה לכולכם על העזרה!

לבדוק ברישיון רכב. לא חושב שתוכל לדעת מהסתכלות על תיבת ההילוכים ובכל מקרה לא כדאי לקחת סיכון.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

על ידית ההילוכים חרוט dsg . הבעיה פה שיש לידית הילוכים בלאי ידוע שהיא מתקלפת ואז מחלפים אותה לידית אחרת . לא בהכרח לפי הדגם .

פורסם
במנוע 2.0 אין את בעיית השמן אבל יש לא מעט בעיות אחרות .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5528021

תגיד , אתה בטוח שאתה בנוי להרפתקה הזו ?

זה הולך להיות הרכב העיקרי שלך ?

במנוע בסופרב יש 200 כוח סוס אתה בטוח שזה אותו מנוע?

גם השנתון יותר ישן והוא בטיגואן ולא בסופרב

פורסם (נערך)

חפש ביוטיוב על tsi 2.0 תראה שהמצב השתפר טיפה עם השנים אבל לא בהרבה. הבעיות מתחלפות בין הסדרות

כאשר בהתחלה היו בעיות עם מותחן תזמון וממשיך עם בעיות יותר חדשות . הוידאו (מ 2015) מדבר על כל השנים האחרונות. עכשיו לך תדע איזה סדרה נפלת בה

אני משער שפות״ש מתכוון לרכוש מנוע 2.0 מסדרת BPY שזה אותו מנוע רק תוכנת ניהול שונה.

חוצמזה שהבחור בוידאו דיי מצחיק (אולי מורמוני ?)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
חפש ביוטיוב על tsi 2.0 תראה שהמצב השתפר טיפה עם השנים אבל לא בהרבה. הבעיות מתחלפות בין הסדרות

כאשר בהתחלה היו בעיות עם מותחן תזמון וממשיך עם בעיות יותר חדשות . הוידאו (מ 2015) מדבר על כל השנים האחרונות. עכשיו לך תדע איזה סדרה נפלת בה

אני משער שפות״ש מתכוון לרכוש מנוע 2.0 מסדרת BPY שזה אותו מנוע רק תוכנת ניהול שונה.

חוצמזה שהבחור בוידאו דיי מצחיק (אולי מורמוני ?)

בבדיקה במכון וגם במוסך שמתמחה בוואגיות יכולים לעלות על תקלות כאלה ואחרות לא?

פורסם
אם הם יודעים מה לחפש אז ימצאו.

כנראה דורש גם סורק ייעודי

סקודה סופרב צורה חדשה 2013 עם dsg 6 יש שיפור שם מבחינת המנוע והגיר או אותו דבר כמו הצורה הקודמת?

פורסם (נערך)

בגדול זה אותו מנוע וגיר אבל יש אבולוציה. יש תתי חלקים שיש להם רויזיה חדשה ויש עדכוני תוכנה וזה לא תמיד מתואם עם מתיחת פנים חיצונית לכן אני לא מספיק בקיא. אולי מוסך רון יוכל לתת לך מידע יותר מדוייק.

אני אומר תקנה רק תשמור איזה עשרייה בצד לתיקונים. מי שקונה עם הכנה נפשית לא יתבאס.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...