Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון..

היום עשיתי טיפול של החלפת:

פלגאים

נוזל קרור

פילטר אוויר

פילטר מזגן

פלאגים

שמן

פילטר שמן

כאשר הוחלפו הפלאגים, היה נראה כאילו לא החליפו פלאגים לפחות 70 אלף ק"מ על פי המצב הקטסטרופלי שלהם ומרחק האלקטרודות

יחד עם זאת פילטר מזגן נראה מקורי לחלוטין ומים היו רגילים לחלוטין שהוחלפו לנוזל קירור

בבדיקה בטויוטה נאמר לי מפורש שהוחלפו פלאגים, נוזל קירור והפליטר מזגן מה שלא יכול להיות בשום מצב

הפליטר של המזגן נראה כמו מימי הביינים פלאגים גמורים, ואיך נוזל קירור הוחלף אם נראו מים מהברז?

מאוד היה לי מוזר לראות במחשב של טויוטה דברים שלא קשורים למציאות מה שמאוד מפתיע אותי אם ואיך עבדו על הבעלים הקודמים.

היום הכנסתי את הרכב למוסך ופשוט עברתי עם המכונאי חלק חלק וראיתי במו עיניי מה הוחלף ומצב החלקים הישנים.

לשמחתי עשיתי יישור קו אבל אני מאוד מאוכזב לגלות שרשום במחשב שלטויוטה טיפול אחרון שנראה בפועל כאילו עבד על הרכב מכונאי מדרכה שקרן.

מקומם ומעצבן ויש לי הרגשה שזה לא מקרה בודד. לכן אני אומר, מוסך שלא מרשה ללקוח להיות ליד הרכב ולראות בדיוק מה מחליפים ומה עושים, עדיף לא להיות לקוח שלו.

פורסם
אצל מי טיפלת?

מוסך אדר, קיבלתי המלצה מחבר וגם ראיתי את הטיפול בעיניים שלי והתייעצתי עם בעל המוסך על חלקים אם לשים מקורי או תחליפי, סוגי שמנים ועוד וקיבלתי רושם שלא רוצים לדחוף לי שטויות וגם מקום אמין שבהחלט עושה מה שצריך ולא כמו במוסך טויוטה שפלאגים לא הוחלפו אחרי שנרשם כהוחלף אבל בפועל כמעט ואין אלקטרודות.

כמו כן בטויוטה נרשם החלפת פילטר מזגן ובמוסך כאשר הוחלף, הפילטר מזגן נראה מקורי משנת 2003

על פניו אני מרוצה והרכב נוסע מצויין

פורסם
מקומם ומעצבן ויש לי הרגשה שזה לא מקרה בודד. לכן אני אומר, מוסך שלא מרשה ללקוח להיות ליד הרכב ולראות בדיוק מה מחליפים ומה עושים, עדיף לא להיות לקוח שלו.

כמה שאתה צודק!!!

בעבר מטיפול באופנוע הייתי יושב בחדר המתנה עם קיר זכוכית שקוף לחלוטין אבל אחת לכמה דקות הייתי מגיע למכונאי בשביל לראות את החלף שהוחלף או מה מכניס לאופנוע גם להיות בבקרה שאין טעויות וגם לדעת מה קורה עם האופנוע שלי

שקיפות זה מאוד חשוב!

נתקלתי כבר במוסך מורשה של סובארו שאפילו לא נותנים ללקוח להתקרב לרכב, הם אומרים בשביל בטיחות ואני אומר שזה בשביל לחרטט את הלקוח.

הינה מוסך טויוטה מהבעלים הקודמים בעיר אחרת, אשכרה לא עשו כלום!!!!!!

כל הטיפולים לפי ספר רכב ומחשבים של טויוטה מתועד מוסך מורשה בפועל נראה כאילו עבדו על הרכב במוסך מדרכה חאפר.

פורסם

לצערי, אני לא מאמין בלי תמונות.

תשמח לשמוע בכל מקרה הדגם הנ"ל הוא קל מאוד לטיפול לא רואה סיבה להמשיך להשתמש במוסך בשביל טיפולים סדירים.

קנה לעצמך:

סט בוקים

ראצ'ט 3/8 ובוקסה שמתאימה לבורג האגן+בוקסה לפלאגים +דיסקית כחולה לבורג האגן שתמיד תהיה אחת ספייר בבית.

מיכל ריקון לשמן.

ההוצאה הזאת תחזיר את עצמה אחריי הטיפול השני כבר.

• תוכן חדש...