Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אם אני מכיר מקרוב 208 בת שלוש עם 70K ק"מ עם תיבה רובוטית שלא עושה בעיות זה אנומליה ? ואם יש מכוניות צרפתיות שאין להן חשמל מקולקל זו אנומליה ? או ומהצד השני אם יש ג'יפון יפני, נניח ג'וק ( לא מכיר אישית, מקריאה כאן ומשמועות שאיני יכול לאמת ) עם תיבה רציפה שמתקלקלת זו אנומליה ? ואיך אפשר בכלל לכתוב שבכלל לא אכפת לך איפה מייצרים את האוטו העיקר שלא יהיה צרפתי, אצלנו בגן היו קוראים לזה כשל לוגי, אבל אולי בגלל שזה גן צרפתי.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הרכב הוא עבור נכה 100%, יש לכם אפשרות לקבל החזר מס חזרה של עד כמעט 60 אלף שקל שווה לך לבדוק, אבל אם קונים את האוטו עם ההטבת מס נכנס הקטע של מנוע בנפח עד 1.8 ליטר, ככה שזה פוסל לך את רוב היפניות. לדעתי 3008 יכול להיות אחלה רכב עבורו, הוא גדול ומרווח יחסית, ויחידת ההנעה שלו לא רעה, ויש לו מרווח גחון בין הגדולים בקטגוריה, אני חושב משהו כמו 21 ס"מ.

פורסם
אז אם אני מכיר מקרוב 208 בת שלוש עם 70K ק"מ עם תיבה רובוטית שלא עושה בעיות זה אנומליה ? ואם יש מכוניות צרפתיות שאין להן חשמל מקולקל זו אנומליה ? או ומהצד השני אם יש ג'יפון יפני, נניח ג'וק ( לא מכיר אישית, מקריאה כאן ומשמועות שאיני יכול לאמת ) עם תיבה רציפה שמתקלקלת זו אנומליה ? ואיך אפשר בכלל לכתוב שבכלל לא אכפת לך איפה מייצרים את האוטו העיקר שלא יהיה צרפתי, אצלנו בגן היו קוראים לזה כשל לוגי, אבל אולי בגלל שזה גן צרפתי.

ה208 לא חופשיה מבעיות, רק לא בגיר ספציפית.

אני מכיר מקרוב כמה שיש להן בעיות חשמל או דברים דביליים אחרים.

כל מה שאני מבקש זה רכב חדש שלא יעשה בעיות.

התלונות שאני שומע על פיג'ו וסיטרואן הן לא מועטות ואני לא רוצה להתנהל מול לובינסקי במקרה של תקלה.

עם הקפטור שמאכילה אותנו מרור כבר 2.5 שנים ועם יבואן שמייבא מגאן שלא בולמת לבד ולא מצליח למצוא את התקלה בגיר של הקפטור, קרסו די שרפו את עצמם מבחינתי.

ולא כתבתי "לא אכפת לי איפה ייצרו אותו כל עוד הוא לא צרפתי".

כתבתי

לא אכפת לי באמת איפה ייצרו את הרכב. אכפת לי שאלו שתכננו אותו יידעו איך לעצב רכב שלא יידפק כל הזמן בגלל בעיות חשמל.

זה יכול גם להיות 3008 אם אני אברר שאין לה תקלות משונות כל הזמן.

פורסם

יש לו הקלה במיסים על הרכב או שהוא רוכש עם מיסים מלאים?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה נתון קריטי מאד לצורך קבלת החלטה נכונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ה208 לא חופשיה מבעיות, רק לא בגיר ספציפית.

אני מכיר מקרוב כמה שיש להן בעיות חשמל או דברים דביליים אחרים.

כל מה שאני מבקש זה רכב חדש שלא יעשה בעיות.

התלונות שאני שומע על פיג'ו וסיטרואן הן לא מועטות ואני לא רוצה להתנהל מול לובינסקי במקרה של תקלה.

עם הקפטור שמאכילה אותנו מרור כבר 2.5 שנים ועם יבואן שמייבא מגאן שלא בולמת לבד ולא מצליח למצוא את התקלה בגיר של הקפטור, קרסו די שרפו את עצמם מבחינתי.

ולא כתבתי "לא אכפת לי איפה ייצרו אותו כל עוד הוא לא צרפתי".

כתבתי

זה יכול גם להיות 3008 אם אני אברר שאין לה תקלות משונות כל הזמן.

זכותך לחשוב ולהעדיף מה שתרצה, גם אין לי ענין רב בנסיון לשרש סטיגמות אצל מישהו ספציפי, קשה הענין הזה ודי מיותר, מה עוד שאין לי מניות ב PSA. קח רק בחשבון שבאופן החשיבה הזה אתה פשוט "מפספס" מכוניות מצוינות והליין הנוכחי אצל פז'ו וסיטרואן הוא כזה לדעתי, גם מנסיון אישי, גם מאינפורמציה מהסביבה הקרובה שלי. בכל מקרה ולענין הגישה האנטי צרפתית שלך ומה שכתבת או לא, הכוונה שלך ברורה מספיק בכדי שנבין שגם אם לא אכפת לך איפה מייצרים את האוטו הבא של החותן שלך, התנאי הוא שזו לא תהיה צרפת.

פורסם
אם הרכב הוא עבור נכה 100%, יש לכם אפשרות לקבל החזר מס חזרה של עד כמעט 60 אלף שקל שווה לך לבדוק, אבל אם קונים את האוטו עם ההטבת מס נכנס הקטע של מנוע בנפח עד 1.8 ליטר, ככה שזה פוסל לך את רוב היפניות. לדעתי 3008 יכול להיות אחלה רכב עבורו, הוא גדול ומרווח יחסית, ויחידת ההנעה שלו לא רעה, ויש לו מרווח גחון בין הגדולים בקטגוריה, אני חושב משהו כמו 21 ס"מ.

זה לא החזר מס, זה הלוואה לתשלום המס שהופכת מענק אחרי 3.5 שנים והיא תקפה לנכי גפיים בלבד (יש לעבור ועדה רפואית ייעודית לצורך קבלת ההטבה) אין הגבלה של נפח המנוע כלפי מעלה, אבל לחלק מהנכים יש הגבלה כלפי מטה ואם הם רוצים למקסם את הזכויות שלהם הם צריכים לרכוש רכב בנפח גבוה מ-1300 סמ"ק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ז בכל מקרה ולענין הגישה האנטי צרפתית שלך ומה שכתבת או לא, הכוונה שלך ברורה מספיק בכדי שנבין שגם אם לא אכפת לך איפה מייצרים את האוטו הבא של החותן שלך, התנאי הוא שזו לא תהיה צרפת.

התנאי הוא שזה יהיה רכב שאני יודע שאין לו בעיות, כלומר לא 2008, לא C4 פיקאסו, לא קפטור, לא קליאו רובוטית, לא C5 ולא כל דגם אחר שאני יודע ממקור ראשון שיש לו סיכוי גבוה לעשות בעיות כבר מההתחלה.

לא כל הרכבים הצרפתים הם כאלו אבל אני מכיר בכל אחת מהדוגמאות האלו לפחות רכב אחד שלא מפסיק לעשות בעיות לבעלים שלו.

לרוב חשמל.

פורסם

זה לא בהכרח חייב להיות ספורטאז' או טוסון, שקלת לבדוק את הנירו? הוא גם ג'יפון שעומד בכל התנאים שציינת וגם יחסית חסכוני בדלק. אולי שווה לך לבדוק את גם את האופציה הזאת.

פורסם

אין לי מושג איך הנירו זכתה למעמד ״ג׳יפון״ בארץ אך היא ממש לא.

היא יותר סטיישן עם עיצוב מוחצן.

לצורך העיניין היא בערך בגובה של סיטרואן C3, אז אולי גם ה-C3 ג׳יפון.

מבחינת מרווח גחון היא בכלל משפחתית מהשורה..

פורסם

ואם היו משווקים אותה כרכב ספורט גם את זה היו אוכלים?..

את האיגניס החדשה משווקים כרכב אופנתי נחשק ומגניב, אז גם הוא אכן כזה, או שבפועל הוא מכוער כמו שהנירו סטיישן?

בדיוק בשביל זה הפורום הזה אמור להיות קצת יותר אמין, בשביל לסנן את הבולשיט.

או שאני טועה?

פורסם

אתה מדבר על עיצוב, וזה תחום סובייקטיבי, כל אחד ומה שהוא רואה בסופו של יום ומה שבא לו.

מכשירי תנועה זה לא דוגמא טובה, הם מוכרים את הבלנו בתור משפחתית.

פורסם

תנסה לבדוק על הנירו, חסכונית ביותר בדלק בגלל מנוע היברידי והיא די מרווחת. לדעתי הוא גם יוכל לעלות איתה למדרכות בגלל שהיא יחסית גבוהה ועוצמתית, הטווח מחיר שלה משמעותית פחות מהראב והיא בהרבה יותר טובה מהדאצ'יה מבחינה בטיחותית.

• תוכן חדש...