Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להבין אם יש טעם לפתור את השאלות יותר מהר, או לקחת את המקסימום זמן שהמחשב נותן לך לכל שאלה?

תודה!

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אין טעם לפתור מהר יותר, זה לא משנה את מהלך המבחן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה אומר את זה מנסיון?

האם באמת אין הבדל מבחינת ניקוד בין מישהו שלוקח את הזמן המקסימאלי לכל שאלה לבין מישהו שעונה נכון על השאלות יותר מהר?

פורסם

"תשובה לפני תום הזמן המוקצב אינו מזכה בתוספת זמן בשאלות האחרות."

את זה אני יודע, אבל גם חשבתי שיש פקטור של המהירות שאתה עונה לשאלה.

פורסם

קח, כל מה שאתה צריך, פה:

https://nite.org.il/index.php/he/tests/amiram.html

זה כמו פסיכומטרי, שיטת צבירה. יש משמעות למספר תשובות נכונות. לא הספק ולא מספר תשובות שהספקת לענות.

אם יש עוד שאלות, שאל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה אומר את זה מנסיון?

האם באמת אין הבדל מבחינת ניקוד בין מישהו שלוקח את הזמן המקסימאלי לכל שאלה לבין מישהו שעונה נכון על השאלות יותר מהר?

ניגשתי למבחן בודד וקיבלתי בו פטור. לפני המבחן חרשתי את כל האינטרנט, שאלתי כל אדם רלוונטי. אין בשום מקום אזכור לדבר כזה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כמה קשה להשיג פטור?

אני עובד עם ספר של פסיכומטרי, והעצות שיש שם מאוד טובות.

פורסם

לי היה די קל.

השלמת משפטים זה הכי קשה בעיני, שם אם תיפול על מילה שאתה לא מצליח לקשר אותה לשום דבר שאתה מכיר או לאיזשהו חלק במשפט הלך עליך.

שכתובים זה די קל, פשוט הייתי מחלק את המשפט לX-Y-Z ואז מרכיב אותו מחדש לX-Y-Z בראש.

בקטע קריאה כל התשובות בטקסט, השאלה היחידה שכנראה תפיל את כולנו זה כשישאלו מה הייתה המטרה העיקרית של הטקסט כי לזה לפעמים נותנים כמה תשובות די דומות וצריך די להתעמק במה שקראת כדי לענות 100%.

בכל מקרה ספרי פסיכומטרי זה מצויין, תעשה כמה שיותר סימולציות מלאות במחשב, יש די הרבה חינמיות טובות.

פורסם

הכי טוב זה סימולציות של המרכז הארצי. אמיר, פרקי פסיכומטרי אנגלית, כל אלו.

גילוי נאות - אני מורה פסיכומטרי ואנגלית.

כנס למה ששמתי לך, יש שם הכל באתר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה רבה חברים, את הקישורים ששלחתם ראיתי כבר בעבר, שאלתי בפורום כי רציתי תשובה מפורשת שלא הייתי רשומה בשום מקום.

תודה על העזרה!

פורסם

במבחן מפע"ם ואמיר"ם ,יש משמעות קריטית למענה על שאלות ראשונות נכון. אם תטעה בשאלה,שתיים ראשונות, ציונך יירד דראסטית.כך שתנצל את כל הזמן העומד לרשותך.

אני עוסק בהדרכת פסיכומטרי משנת 2003, אשמח לענות גם בפרטי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תודה רבה לכולם!

• תוכן חדש...