Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סתם מתוך סקרנות ורק בכדי לוודא, האם הפנסים של הפלואנס נראו כך במקרה?

cda1a464aba4f7af6319e47586c655de.jpg

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

אני בספק שהדבר הזה יכול להסריח
פורסם (נערך)

אני בספק שמונית דיזל מודרנית מוציאה ענן שחור. אולי אלה מדיזלגייט כן , כי אין מסנן.

עם כל מערכות ה ,dpf scr זה דיי קשה והטסט השנתי שעושים היום למנוע דיזל זה ממש חיפוש רקטלי. עשו לי בדיקה פעמיים כי לא מצאו זיהום. בסוף העבירו אותי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא ראיתי עוד מכונית עם DPF מוציאה עשן מכל סוג שהוא.

מסנון חלקיקים DPF יש בכל המכוניות הפרטיות דיזל החל מתקן יורו 5, שזה מעל שנת 2011.

לחלק מהדגמים היה DPF גם לפני 2011.

פורסם

בוקי,

באירופה, רכבי הדיזל מצויידים במסנן חלקיקים כבר משנת 2007.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

או מוניות אוקטביה יחסית חדשות שאני רואה, וכבר מוציאות עשן שחור, שלא לדבר על מסחריות למיניהן.

סביר להניח שאתה רואה רכבים שעברו טיפול במערכות לזיהום אויר - פירוק DPF וביטול EGR.

אני בספק שמונית דיזל מודרנית מוציאה ענן שחור. אולי אלה מדיזלגייט כן , כי אין מסנן.

הרכבים מדיזלגייט, רובם עם מסנן. רק דגמים ממודלים מאוד ישנים ללא מסנן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני בספק שהדבר הזה יכול להסריח

כאן יש כמה שיחלקו עליך

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוצגה ממש לאחרונה מתיחת פנים לפיז'ו 308.

הדגם הבכיר הוא דיזל 2.0 ליטר 180 כ"ס, הוא מקבל לראשונה אצל היצרן ובאופן בלעדי גיר אוטומטי 8 הילוכים.

חוץ מהגירסה הזו יש עוד מספר גירסאות דיזל 1.6 בהספקים החל מ 100 כ"ס.

צריכת דלק משולבת מוצהרת של דיזל 180 כ"ס היא 25 ק"מ לליטר. להשוואה, צריכת דלק משולבת מוצהרת של מנוע 1.2 בנזין 130 כ"ס, גיר אוטומטי 6 הילוכים - 17.2 ק"מ לליטר.

כך שאולי מוקדם להכריז שזמני הדיזל עברו...

• תוכן חדש...