Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לברר את משמעות התקלה במערכת ההזרקה-זה יכול להיות משהו פשוט יחסית כמו חיישן ויכול להיות גם משהו די יקר (משאבת הזרקה חלילה).

בגדול פרט לתקלה הזו ועניין הבלמים,שדרוש טיפול כמו גם החלפת שני צמיגים אחוריים -הבדיקה נראית בסדר גמור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

[quote=dn1978;5495850

מדוע צויין לבדוק עבר ביטוחי?

Sent from my iPhone using Tapatalk

כסת"ח שקיים כבר לפחות 6 שנים בשוק - גם כאשר אני קניתי את הרכהב שלי וגם מעוד בדיקות בפורום,יש הערה כזו כדי,שאם חלילה הרכב עבר תאונה כזו או אחרת,רשאית חברת הביטוח לסרב לבטח את הרכב (זה אומר שכנראה הרכב היה אובדן להלכה) וכנראה שסעיף זה נועד להוריד מהמכון אחריות למקרה שלא יצליח לגלות תאונה כזו או אחרת עם המכשור שנמצא במכון.

פורסם (נערך)
צריך לברר את משמעות התקלה במערכת ההזרקה-זה יכול להיות משהו פשוט יחסית כמו חיישן ויכול להיות גם משהו די יקר (משאבת הזרקה חלילה).

בגדול פרט לתקלה הזו ועניין הבלמים,שדרוש טיפול כמו גם החלפת שני צמיגים אחוריים -הבדיקה נראית בסדר גמור.

תודה רבה.

הולך עם המוכר למוסך שיתנו חוו"ד?

עריכה אחרונה על ידי משה המלך10
פורסם
רכב מנכה, יד 1, עם שיעבוד לביטוח לאומי. 2013.

אם כך, כפי שציינו מעליי, נראית בדיקה סבירה לגמרי!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קצת סוטה מהנושא אבל ההערה בדף בדבר בדיקת עבר ביטוחי לא ממש מונעת מחברות ביטוח לבטח רכב שהיה טוטלוס ושוקם.

זוכרים את הפוסט פה על בחור שקנה מרצדס A250 מסוחר? הרכב היה מעורב בתאונה קשה.הבחור גילה אח"כ שהגג מעויין ולא מלבן ? חברת הביטוח שמחה לקחת כסף ממנו למרות התאונה.

פורסם
קצת סוטה מהנושא אבל ההערה בדף בדבר בדיקת עבר ביטוחי לא ממש מונעת מחברות ביטוח לבטח רכב שהיה טוטלוס ושוקם.

זוכרים את הפוסט פה על בחור שקנה מרצדס A250 מסוחר? הרכב היה מעורב בתאונה קשה.הבחור גילה אח"כ שהגג מעויין ולא מלבן ? חברת הביטוח שמחה לקחת כסף ממנו למרות התאונה.

מכיר מקרה של חבר שקנה יונדאי גטס מסוחר,טלפון לסוכן אחרי הקניה והופ.. סרוב לבטח במקיף..

למה? שאלה תמימה ...

תשובה תמימה: הרכב היה בעברו אובדן להלכה.

אז גם בסוכני הביטוח יש כאלו ויש כאלו.

• תוכן חדש...