Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אותנטיקציה כפולה ל- GMAIL כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החסרון שאני רואה:

שאני אאבד את הטלפון (אני אוכל לאתר אותו אך ורק מהבית)או שאני אצטרך גישה מיידית ל- GMAIL והטלפון לא יהיה זמין באותו הרגע.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

אני כן עשיתי.

התחלתי לקבל התראות שמישהו מנסה להתחבר לחשבוני. אז עשיתי. לא יזיק.

אם אין לך צורך מהותי בסגנון, לדעתי אל תעשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא עשיתי.

מעצבן אותי ההתראות המעצבנות של הג'ימל שכל פעם אני נכנס דרך מחשב כזה או אחר.

יותר מכך, בחשבון אוטלוק ו-teamviewer אותנטיקציה כפולה, ואין דבר שאני יותר מעצבן מזה.

אני לא סלב, עשיר, אלא עוד אדם ממוצע בעולם. מי שרוצה את הסיסמה שלי לחשבונות, שישלח ה"פ ויראה איזה אדם משעמם אני.

פורסם

למקרה של אובדן הטלפון ו/או מחיקת/איתחול אפליקציית האותנטיקציה, מקבלים גם רשימה של 10 קודים חד-פעמיים למקרה חירום (ניתן לחדש את הרשימה בשעת הצורך).

אני אישית "הדפסתי" את הרשימה בתור קובץ PDF, אותו שמרתי במספר מקומות, כולל בענן - כך שבמקרה שאצטרך גישה דחוף ל-GMAIL, אני אוכל לגשת בעזרת קודי החירום הנ"ל.

כמעט לכל בעיה יש פתרון - רק צריך להיות מעט פתוח לרעיונות.

פורסם
מי שרוצה את הסיסמה שלי לחשבונות, שישלח ה"פ ויראה איזה אדם משעמם אני.

שלחתי

ומקווה שאני הראשון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כנראה שלא הבנת את המסר ההומוריסטי: אני לא אדם מיוחד, רגיל עם תעסוקה יום יומית ועוד אחד מהמילוני אנשים שחיים על כדור הארץ.

אם תרצה לפרוץ לחשבון שלי, לא תמצא אוצרות. מקסימום אולי מק"ט מיוחד לגטס.

פורסם

העניין הוא לא מה יש או אין לך בחשבון ואת מי התוכן שלו מעניין, אלא כמה תסבול אם ישתלטו לך עליו והגישה תחסם עבורך.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
כנראה שלא הבנת את המסר ההומוריסטי: אני לא אדם מיוחד, רגיל עם תעסוקה יום יומית ועוד אחד מהמילוני אנשים שחיים על כדור הארץ.

אתה רוצה שהמידע שלך יישאר רק שלך (ושל גוגל...)? או שלא?

זו למעשה השאלה שלך פה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ואז אחרי שראיתי שאין לך שום דבר מעניין בחשבון, אאפס את סיסמת הנטפליקס שלך ואגנוב את החשבון, אולי אקנה כמה דברים באיביי או באמאזון על חשבונך וכדומה. לא נחמד.

• תוכן חדש...