Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פס לד עמיד למים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להוסיף פס לד שישב מתחת לפנסים הקדמים ואני מחפש פס שעמיד למים.

לפתוח את הפנס לבדי זה משהו שאני מעדיף שלא להתעסק בו(בעיות איטום וכו׳) אך מצד שני שביררתי מול מקומות מקצועיים שמבצעים זאת דרשו מחיר הזוי(1200 שקל לזוג פנסים) שהפס עצמי עולה כמה עשרות שקלים.

רציתי לקבל מכם המלצה על פס לד שכזה, עמיד למים בצבע לבן ואם יש כזה עם אפשרות איתות(פס לבן שבכיתות מהבהב בכתום) זה יהיה עוד יותר מעולה.

בנוסף אם מישהו התנסה בהתקנה של פס לדים כזה אז אשמח לקבל המלצות איך לבצע את העבודה, ואם פתיחת הפנס ואיטומו לא משהו מסובך אז אולי ״אסתכן״ ואעשה זאת בעצמי.

כרגע התכנון זה לקנות פס עמיד ולהתקין אותו חיצונית לפנס עם דבק דו-צדדי ולחבר לחיווט של התאורה.

תודה רבה לעוזרים,

סהר.

פורסם

פסי הלדים תוצרת סין העממית עם דבק דו צדדי לא יחזיקו בחום ומים לכן רד מזה.

לפתוח את הפנס ? נפלת על הראש...:x

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...