Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההחלטה כלכלית תלויה במצב הכלכלי העכשוי, בצפי להתפתחותו ובצרכים עתידיים.

פות"ש ציינה מסגרת תקציב, וההנחה היא שמדובר בסכום שאינו דרוש למטרות אחרות הנראות בעין. צפי ללידה, במיוחד ראשונה, הוא גם צפי להוצאות גדולות שיש לתחשב בתקציב העתידי.

וכמובן שאין לזלזל באמינות הרכב הקיים - אם כי סה"כ 2-3 ביקורים בשנה במוסך זה לא נורא, לפחות מבחינת "שריפת" זמן. אבל אם התקלות פוגעות בשגרת החיים או בשגרת העבודה זו כבר סיבה להתקדם, למרות ששום דבר לא ניתן לצפיה ותקלות יכולות להתרחש גם ברכב חדש.

פות"ש - בצפי נסועה של פחות מ-15,000 ק"מ בשנה שיקול צריכת הדלק די משני. ירידת ערך שנתית של רכב (כמעט) חדש תהיה גדולה מהחסכון בדלק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למשפחה עם 2 ילדים לא חייבים רכב ארוך, כאשר גרים במקום עם מצוקת חניה.

אני תומך בשתי ההצעות שכבר עלו בשרשור - טויוטה ספיס ורסו והונדה ג'אז.

כמובן,כל זה במידה ויוחלט לשדרג רכב לחדש יותר - וזאת החלטה שאני לא יודע מה להמליץ, כי לא אני משלם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המיקרו-ואנים האלה מצויינים. לפני מספר שנים דגדג לי באצבעות הספייס-ורסו, בסוף לא נרכש כיון שהיה קצת יקר יחסית לאפשרויות האחרות.

ב"ארוך" אני מתרוון לגרסאות של סופרמיני עם ישבן קטן שמוסיף איזה 100 ליטר לבגאז', שעשויים להיות די חיוניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צודקים 2-3 ביקורים בשנה זה לא המון. חושבת שמה שמתחיל לבאס זה שכבר יש תקלות שלא מצליחים להבין מה הן או דברים שחוזרים על עצמם והכול מתחיל להרגיש מציק.

נגיד חיישן חמצן הוחלף לפני שנה בערך ועכשיו צריך שוב. גז מילאנו לפני שנה וגם לפני חודשיים ושוב אין (מבינה שצריך לעשות בדיקה לראות מאיפה בורח)

לי פחות אכפת אבל בן הזוג שלי, שהוא המשתמש העיקרי ברכב כבר קצת (הרבה) מיצה.

בדקתי מחירים ונראה שספייס ורסו או ההונדה מ 2014-2015 יהיו סביב 70 אלף שזה סביר. בקיצור נתחיל ללכת לראות ולנסוע בהן וגם ב i10 ונראה.

המון תודה

פורסם

למלא גז למזגן זה לא טיפול זה פלסטר. לגבי החיישן חמצן אין לי מושג, יכול להיות צירוף מקרים ועוד החלפה תפתור את העניין.

אני בהחלט יכול להבין אנשים שרוצים להתחדש ולהתקדם כי נמאס להם ואין כוח להתעסק. מה שכן אולי כדאי לבדוק בצורה רצינית כמה יעלה לפתור את התקלות פתרון אמיתי. אחרי שכל האפשרויות יהיו פתוחות על השולחן תוכלו לקבל החלטה מושכלת יותר.

קחו בחשבון שירידת הערך על רכב ב80K ב-3 שנים תהיה כנראה לפחות כ22K, לקחתי תסריט די אופטימי של ירידה של 10% בשנה ומחירה במחירון (בהנחה שהרכב נקנה במחירון של 80K).

לזוג שעובד זה לא סכום גדול ב-3 שנים ובהחלט לגיטימי לעשות את הצעד הזה אבל זה שווה מחשבה.

בנוסף אם אתה קונים רכב הייתי מתמקד בסופר מיני שהוזכרו כאן ולא מיני, רק כדי לא להחליף שוב רכב בעוד שנתיים. אם תקנו חדש ותחליפו בעוד שנתיים תפסידו לא מעט כסף. אם תקנו יד 2 ותחליפו בעוד שנתיים גם צריך למצוא רכב טוב עכשיו וגם תפסידו כסף בהמשך ואז שוב לחפש רכב טוב...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

זו הנקודה - כל פעם במוסך יבטיחו לך "פתרון אמיתי ומעכשו שקט" .

מילוי גז שבורח שוב ושוב זה לא פלסטר אלא תקלה שעלולה להיות יקרה ומעצבנת עד שימצאו אותה

פורסם

לא הייתי ממליץ לכם להחליף עכשיו רכב, לפי מה שציינתם התקלות מעצבנות אבל לא קריטיות/ משביתות.

כשתבחרו למשל עגלה לתינוק, יכול להיות שתהיה עגלה שכן תאהבי אבל היא לא תיכנס לך לi10, ויש לי חברים עם אחת כזאת חדשה, 2 ילדים ועגלת ״מזוודה״ שאין לה מקום בתא מטען והם שמים אותה במושב הקדמי.

בנוסף ב 3 חודשים ראשונים אתם תשתמשו גם באמבטיה שתתפוס עוד מקום בנוסף לעגלה.

ההמלצה שלי היא לחכות לילד, לקנות עגלה וציוד שאתם אוהבים ומתאים לכם, אולי תתחילו לטייל יותר, ורק אז לקנות רכב שיתאים לצרכים שלכם.

חבל לקנות רכב חדש עכשיו, להפסיד עליו כ15 אלף ש״ח ירידת ערך, ואז להחליף אותו כי הוא קטן/ לא מתאים.

פורסם

מזגן שלא עובד מצריך תיקון וזהו. פה הבעיה היא דליפת גז כנראה. צריך לפתור את הדליפה ולא למלא גז בכל פעם עד שיברח שוב, זה לא תיקון זה פלסטר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

זה בתנאי שקיה לא היתה הליסינג, וגם אז האחריות חלקית ( אחרי 3 שנים מלאות ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
אני עם יונדאי i10 מנוע 1.2.

רכב מעולה.

ממליץ לך גם על סיאט איביזה, למרות שהיא יחסית מיושנת בצורה שלה.

שתיהן מתומחרות באיסור ה 80000₪.

Sent from my iPhone using Tapatalk

סיאט איביזה תתאים לו אם הוא מוכן להתפשר המון על מרווח מאחור ותא מטען

עריכה אחרונה על ידי myoren
פורסם

לגבי הרכב הנוכחי לדעתי ההחלטה קשורה בשימוש שלו.

אם מנצלים את יתרונותיו כג׳יפ אז חבל למכור. באמת חבל. לא רואה את החברה האלה מתארגנים על רכב שטח בשנים הקרובות.....

אם לא אז ההחלטה פחות ברורה.

מיקרו ואנים זה בהחלט ניצול ראוי של מרחב. אבל הם יותר יקרים מסופר מיני כמו איביזה. ובודאי ממיני.

שני ילדים זה עוד רחוק מהמשפחה הזו אבל לדעתי אפשר להסתדר עם כל סופר מיני (חוץ מסויפט) גם בהרכב של זוג+2. זאת בכפוף לרכישת עגלה קומפקטית וקצת פשרה בהעמסת ציוד.

לדעתי זוג עם ילד יסתדר גם עם מיני כמו i10,

פורסם

בעבר היינו עושים לא מעט טיולי ג'יפים, גם האוטו לפני היה ויטרה (רק מהדגם הקודם) אבל תכלס כבר שנים שהוא לא רואה שטח, פעם אחרונה הייתה בטיול משפחתי לירדן לפני 3 שנים.

הכי הארד קור זה מדרכה בתל אביב או החניון עפר ליד איקאה ראשון

ושוב תודה על התגובות. כרגע נוטה לקחת אותו לבדיקה, להבין כמה יעלו כל התיקונים ואז נחליט.

מכל מה שצוין בדיון נראה לי שכנראה עדיף ללכת על משומש עד 60 אלף.

החיסכון מדלק דווקא צפוי להיות לא רע (לא יכסה ירידת ערך של 10% אבל יקזז ממנה) כי צריכת הדלק הנוכחית היא לא משהו

בנימה אחרת - יש המלצה על מוסך לסוזוקי באזור המרכז?

• תוכן חדש...