Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאמתי שליח שיבוא לתת לי מודם חדש בתמורה לישן להיום (רביעי) בין השעות 15:00-18:00.

כמובן שהשליח לא הגיע ובנוסף לזה שאני תקוע עם מודם בעייתי הפסדתי שעות עבודה.

קראתי באתר של המועצה לצרכנות (קישור) ומצויין שם שהחוק לא חל על שליחים, אבל מדובר בשירות של הוט אחרי הכל.

יש למישהו ניסיון עם מקרה דומה?

יש עילה לתבוע אותם או לפחות לדרוש איזה פיצוי?

פורסם

אפשר להתפלסף האם החוק חל על המקרה שלך או לא.

אחת ההגדרות בחוק לגבי תפקיד הטכנאי היא :

תיקון ליקויים ופגמים והחלפת טובין, בשלמותם או בחלקם, בלי תשלום, במשך תקופה שיקבע; (סעיף 18א(1) לחוק הגנת הצרכן).

אפשר לטעון כי השליח ממלא תפקיד של טכנאי בנוגע לחלק המודגש בחוק הנ"ל, ולכן אתה זכאי לפיצוי.

זה לא משהו ודאי, אלא התפלספות מסוימת. אינני יודע אם יש פסקי דין קודמים בהם הדבר הוכרע, כך שזה נתון לשיקול דעתך האם אתה מוכן לנסות..

פורסם

זה מהמקרים האלה של ״דג, לרבות שאינו דג״. וויכוח על מילים שלא יצא לך ממנו כלום (להם כבר יש מחלקה משפטית...).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היה לי מקרה דומה.

שליח של חברת שליחויות היה צריך להחליף לי ממיר של הוט(ללא התקנה, רק החלפה).

השליח לא הגיע.

הוט שילמו 125₪ פיצוי.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
היה לי מקרה דומה.

שליח של חברת שליחויות היה צריך להחליף לי ממיר של הוט(ללא התקנה, רק החלפה).

השליח לא הגיע.

הוט שילמו 125₪ פיצוי.

תוכל לפרט קצת יותר?

• תוכן חדש...