Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הג'אנטים יצאו יפים מאוד. 

באיביי אתה יכול להביא סט של ארבעה מכסים למרכז הגלגל, מקוריים של פיג'ו מסין. זה 60 מ"מ. עולה גרושים. 

שים לב שאתה קונה את כל הכיסוי ולא רק את המדבקה. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

שכחתי להרכיב את המכסים באמת... איזה עין חדה!

אולי טוב ששכחתי, הם לא נראים טוב, לא חשבתי להזמין חדשים סחטיין על ההמלצה!

יש כמה אופציות (לא יודע אם מקוריות)... מה אומרים? זה1 זה2 או זה3 נראה כמו 1 או זה4?

יואב מתי תכיר לנו את הקרפדה שלך על דפי הפורום? מדובר ביצור נדיר מאוד בארצנו הקטנה ובמצב מדהים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם יש לך את הפלסטיק, אתה יכול להביא רק את המדבקה. 

רגע, קבל תמונה. זה מדבקה על הפלסטיק הקיים שהסמל בו היה במצב רע. 

20200513_185049.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

הצביעה נראית אש.
זה תנור?

לגבי המכסה... נחשוב.
שמח לראות שאני לא הסבא היחיד שמכסה את הרכב.

פורסם

הצביעה גרועה. צבעתי עכשיו בהשבתה מהקורונה. 

מתישהו אני אשייף את הצבע, ואצבע מחדש. 

לא השתמשתי בצבע יסוד, כי צבעתי עם 'ראסט אולום' והוא מכיל בתוכו כבר יסוד, אבל זו היתה טעות. 

הצבע 'רך' מאוד. 

לשעבר:

פורסם (נערך)

בתמונה זה נראה טוב אבל אני מבין למה אתה מתכוון... עשיתי בדיוק את אותה הטעות והאמת שהשתמשתי גם באותו צבע.
לא יודע כמה יסוד יעזור... ג'נט זה אזור מועד לפורענות, אני מזהה כבר נקודות שדורשות תיקון לאחר הרכבת הצמיג, ובכל מקרה אין מצב שאני משפשף שוב את הגוש מתכת הזה ושורף את הידיים עם מסיר צבע! פשוט אין מצב.

יש בחור שהזכירו פה כמה פעמים שעושה את זה כמו שצריך תמורת 900 שקל...
אם הייתי יודע שהרכב נשאר אצלי הייתי הולך אליו כבר, היה חוסך לי את הזמן והעצבים, אבל עוד 8 שנים לאספנות... עד אז אלוהים גדול.

אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע? אולי עדיף שאפתח פוסט בפורום טכני...

לפני 2 שעות, farkash7 כתב:

בעיה נוספת שמחרפנת אותי - בבלימה ההגה רועד, זה לא משהו קבוע אבל קורה. חשבתי שזה הבלמים זה לא (הוחלפו צלחות ורפידות). חשבתי שזה אולי קשור גם לציריות זה לא (הוחלפו ציריות), חשבתי שזה קשור לג'אנט הקודם זה לא (הוחלפו). ממה זה עוד יכול להיגרם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

כל הכבוד על הצלת הכלי היפיפה הזה, חולה על ה205.

לאבי הייתה בעברו אחת כסופה פוראבר שנת 95' מספר 5816804....הלוואי והייתי יודע מה עלה בגורלה היום. היה רכב מצוין.

פורסם

תודה רבה על העדכונים!! פשוט תענוג לקרוא ועוד יותר לראות.

עד היום אני מצטער שוויתרתי על קניית 205 עם 90 אלף ק"מ שנת 94 במצב מדהים.

לפני 5 שנים דרשו עליה באזור ה7 אלף והייתה שווה כל שקל.

לגבי ההגה שרועד בבלימה, בדוק שוב אם הרפידות והצלחות תקינות כפי שאתה כותב.(אולי הקליפר עצמו הוא הבעיה?)

האם ההגה ישר? לא צריך כיוון פרונט? האם עשית איזון גלגלים לאחר שחזרת לג'אנטים הקודמים?(שאגב יושבים אש!)

פחות סביר אבל כיוון אחר אולי מוט הגה?

והרבה פחות הגיוני אבל מי יודע - אולי חופש במיסב גלגל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חופש המיסב לא היה עושה לו רעש של מטוס ממריא בנסיעה מהירה?

לדעתי הצלחות ששמת לא ישרות.

אחלה אוטו, תמשיך לשמור עליו ככה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי הצלחות לא רציתי לרשום את זה כדי שלא יצחקו עליי, אבל הן הוחלפו פעמיים כי גם אני חשבתי שאולי הצלחות שהרכבתי עקומות.
יש סיכוי שגם הזוג השני שהתקנתי עקום, אבל לדעתי סיכוי נמוך לא?
אין לי בעיה לנסות והחליף בפעם השלישית, זה לא סיפור יקר ולא מסובך, סתם חבל לי לזרוק עוד זוג צלחות.

לגבי הקליפר, אילו בעיות יכולות להיות בקליפר?

כיוון פרונט אבצע היום/מחר, אבל אני לא חושב ששם הבעיה.

לגבי ההגה, אבדוק שוב במוסך אם יש משהו חריג, בפעם הקודמת אמרו לי שלא.

• אחראי פורום
פורסם

ב-159 היו לי רעידות מרגיזות ואקראיות (איך זה אקראי לעזאזל, לא הבנתי), כמו כשנוסעים על כביש מקורצף. והאוטו ישר לייזר.

ביום שהעפתי את ה-toyo t1sport, נגמרו הרעידות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ברעידות בנסיעה עם הג׳אנט של הGTI אני לחלוטין חושד בצמיגים. רשמתי שהרעידות היו מעל 90, אבל זה לא היה משהו קבוע, לעיתים לא היו ולעיתים היו, אבל אין לי דרך לאמת את זה.

החלטתי לא לשים עוד 1000 שקלים על צמיגים ולהתפלל שזה יפתר. במקום זה עברתי למידה הקודמת שבה הבעיה לא התרחשה. הרכב פחות מגניב אין ספק, אבל יותר קל וזריז ולא רועד!

הרעידות בבלימה כן נשארו.

תודה למגיבים המחזקים, אני כרגע בשלב שאין לי ממש התלבטות לגבי אחזקת הרכב הזה אבל בקרוב מסיבות טובות כמראה שהוא יהפוך להיות תחביב בלבד ולא רכב עיקרי. מקווה שיהיה לי את הרצון והיכולת להמשיך להחזיק אותו.

גם מהסביבה הרכב מקבל פידבקים חיוביים. לפני כמה חודשים שייטתי לי על כביש החוף בניחותה ופתאום שמעתי צפירה. סובבתי את הראש שמאלה ולידי נסעה אאודי Q5 הנוסע פתח את החלון וסימן עם היד ״כמה?״.
סימנתי לא ״לא״ עם הידיים הוא שאל שוב ״כמה״, חייכתי הוא חייך סימן אגודל למעלה והאודי נעלמה אל האופק.

מצחיק לראות איך רכב כל כך עממי ונפוץ בזמנו כבר נהפך למראה נדיר יחסית שמעלה רגשות לאנשים.

• רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצלחות שהרכבת פעמיים, אולי הן מסדרת יצור דפוקה? רעידות בבלימה זה בגלל משהו בבלמים. 

עוד משהו, אולי יש לך בריחת וואקום מהבוסטר וכשאתה לוחץ על הבלמים זה המנוע שרועד קצת? היה לי את זה ברכב אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 14.5.2020 בשעה 12:25, itaysamurai כתב:

ב-159 היו לי רעידות מרגיזות ואקראיות (איך זה אקראי לעזאזל, לא הבנתי), כמו כשנוסעים על כביש מקורצף. והאוטו ישר לייזר.

ביום שהעפתי את ה-toyo t1sport, נגמרו הרעידות.

פרקש,

יש לי סט ספייר של 165/70/13. בוא תרכיב, תראה אם הרעידות נעלמות. 

אם נעלמות - זה הצמיגים. אם לא נעלמות זה לא הצמיגים, תמשיך לחפש. 

לשעבר:

• תוכן חדש...