Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא נכנס כמעט לאתרי חדשות - אם אני רוצה לקבל תוכן ביוב אני מעדיף לראות סרטוני חתולים ביו טיוב, זה לפחות לא מעצבן אותי.

ובענייני כלכלה למשל, בשביל להמנע מקליק בייטים, כתבות מטעם ובשיתוף, ושאר פרופוגנדות וחצי עבודות, אני פשוט מעדיף להכנס לקרוא בלוגים. הם גם לא תמיד חפים מאג'נדה, אבל זה בליגה אחרת לגמרי.

אני מניח שיש כאלו ואחרים גם בחדשות ואקטואליה.

פורסם

אל תקרא וזהו.

האוף טופיק והגיבוב יספקו לך את כל המידע הנחוץ (שלא קשור לרכבים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה רבה לכולם על הייעוץ. מעריך את זה מאוד.

אנסה לחדד טיפה את כוונתי:

אני מחפש קריאה קלה בלבד כדי להישאר מעודכן ולהעביר את ארוחת הבוקר בסבבה לפני שאני מתחיל ללמוד/הולך לעבודה: מסעדה טובה שנפתחה, תקציר ברסה-ריאל, פיגוע שקרה אתמול או דו"ח שהתפרסם שלשום. מעבר לכך אין כלום. אין בעיה עם נטייה קלה, אבל כן רוצה לדעת שהכותב מציין עובדות ולפחות מספק לי רקע או מידע נחוץ כדי שאוכל לגבש דעה נורמלית.

לא קריטי לי להשכיל ולא ללמוד משהו לעומק, אבל כן להיחשף לתוכן מעניין ורלוונטי כל שהוא, בזמן ארוחת הבוקר.

למה? כי כל היום אני קורא לעומק, מסכם, מחדד, משנן ומחפש מקורות. זה מתיש ומעייף כי זו קריאה עיונית.

מה אני עושה בד"כ? רואה יוטיוב. מה הבעיה עם יוטיוב? בור ללא תחתית. רואה 2 סרטונים והופ עברה שעה. לא טוב לי בכלל :)

אז מחפש קריאה קלה, סתם להעביר את האוכל.

מי שהמליץ על חו"ל, הניסיון היחיד שלי זה עיתונות אמריקאית והכל אצלם פי 1000 יותר גרוע משלנו. FOX NEWS למשל זה פשוט קומדיה וכך אני מתייחס אליהם. אם יש המלצות למשהו אחר, בכיף.

מי שהמליץ על בלוגים, אשמח להמלצה ספציפית. אנגלית כמו שפת אם אז אין בעיה גם, גם כך מחצית מחומרי הקריאה שלי ביום יום הם באנגלית. פשוט היות ואני מחפש חומר רלוונטי לארץ לא רואה איך זה בא לידי ביטוי.

שוב תודה רבה לכולם.

נ.ב. ישה, איפה מוצאים פסקי דין מעניינים? יש מנוע חיפוש לפי נושאים? סוגי תביעות?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מי שהמליץ על חו"ל, הניסיון היחיד שלי זה עיתונות אמריקאית והכל אצלם פי 1000 יותר גרוע משלנו. FOX NEWS למשל זה פשוט קומדיה וכך אני מתייחס אליהם. אם יש המלצות למשהו אחר, בכיף.

עם גישה כזאת, עדיף שתישאר ב-Ynet.

למה אתה חושב שעיתונות/ טמבלויזיה זרה חפה מאותם בעיות של הזדהות

אני לא חושב, אני יודע.

כמובן לא כולם ולא בכל מקום, אבל לא חסר בעולם הגדול גופי תקשורת מקצועיים ובעלי סטנדרטים. בישראל ערכי העיתונות (ולא רק) נשחקו מזמן, לכן לא מפתיע שאלו פני הדברים.

פורסם

עם איזו גישה? לא הבנתי למה ממה נפגעת :shock:

סה"כ אמרתי שהניסיון היחיד שלי זה עם האמריקאים ושם יותר גרוע מאצלנו ממה נתקלתי.

כמו כן לא ממש רלוונטי לישראל, כי מי כבר כותב על ישראל ומה הסיכוי שזה אובייקטיבי.

בא לך לתת המלצה למשהו ספציפי? אני אמור לנחש? או שההמלצה שלך היא לך תחפש ברחבי הגלובוס זה קיים איפה שהוא, אבל אני לא אגיד לך איפה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תקיש הרשות השופטת

בצד שמאל יש לך את לשכת הדוברת

http://elyon1.court.gov.il/heb/dover/html/piskey_din.htm

אני גם מחובר לאתרים משפטיים אבל הם בתשלום.

אתה יכול גם להקיש בגוגל שם או מספר של פסק דין ויעלה לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא חושב, אני יודע.

דינג דינג דונג, צלצולי אזהרה, נפיחה מתקרבת...

;-)

מהניסיון שלי עם שתי מדינות מפותחות שאינן ישראל וארה"ב, לא. פשוט לא. בדיוק אותו דבר,

פער לעתים תהומי בין התקשורת למציאות והבוחרים בשטח.

למען הסר ספק, אני מדבר על הסיקור הפנימי של אותן מדינות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תצטרף לאמ;לק וזהו.

מעבר לזה אין באמת משהו שמדווח עובדות בצורה שלא מנסה לגרום לך להתעצבן כדי לכתוב טוקבק ע"מ להפיח רוח חיים באתר הכושל שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...