Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מישהו החליט ללטף לי את המראה וכנראה מעוצמת הליטוף המראה התקפלה פנימה והזכוכית נסדקה.

היכן ניתן להשיג זכוכית בלבד? מדובר בצד נהג, שמאל.

אין בעיה עם הזמנה מחו"ל לא דחוף ומעדיף לאור המחירים שדורשים פה בארץ.

מדובר בטויוטה יאריס שנת 2013 .

ובכלל אשמח לדעת אם יש אתר שכדאי להזמין ממנו חלקים ואביזרים לטויוטה.

תודה לעוזרים

פורסם

איביי כמובן...

אם אתה מזמין מאנגליה, שים לב שאצלם צד הנהג הפוך, ויתכנו הבדלים בין מראת הנהג לנוסע. אני הזמנתי מראה ללאנסר (ולפני כן ללגאסי) ושתיהן היו באיכות מעולה (בלאנסר, CONVEX, כולל גוף חימום) וכמובן בזול.

:turn-l:
פורסם

תודה רבה על התשובות.

אנסה בסלמה. יש משהו שצריך לבדוק? אני משער שהזכוכית היא לא שטוחה ויש לה קימור, חוץ מזה?

פורסם

הן בסלמה 13 והן בסלמה 14 ,משני צידי הכביש ,ניתן לקנות מראות.

אחת היא הרקולס והשניה א.פנסים או משהו כזה.

מקוה שיהייה להם.

פורסם

זה המקט המקורי שלה: 879080D591 חפש באיביי אני חושב שכדאי ללכת על מקורי היות ומדובר בכלי עזר חשוב ובעל משמעות וכמובן יש את האלמנט של הבסיס שלה והחימום שאמור להתחבר. בארץ בחברה 160 ש"ח+מעמ

פורסם

ביום שישי נכנסתי לחנות חלקי חילוף, הוצע לי מראה מקורית משומשת (רק הזכוכית) והוא הדגיש שזה כולל הפלטה מאחורי הזכוכית, המחיר, 150 ש"ח, כנראה לא כולל הרכבה.

השאלה היא אם אני מגיע ל"כל זגג" כמו שהוצע פה, הוא פשוט יכין לי זכוכית מתאימה בגודל בלי התחשבות בקימורים או שהוא מחזיק מלאי מראות לרוב הרכבים?

אוירון, תודה על המק"ט רק לא הצלחתי למצוא מהיכן להזמין, אשמח לקבל לינק לחנות אינטרנטית ששולחת לארץ ובמחיר שווה.

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

קיבלת לינק לדוגמה למעלה למראה קמורה, כולל משלוח בפחות ממאה ש"ח.

פעמיים הזמנתי מראות חלופיות מאנגליה, אחת ללגאסי ואחת ללאנסר, ושתיהן היו באיכות מצויינת, שקולה למקורית, בדיוק מושלם למסגרת בלי מ"מ רווח. אני בספק אם זגג בארץ יכול לעמוד באותה איכות. אם מדובר במראה קמורה ועם מפשיר, הספק שלי כפול (הרקולס שאלו אותי בטלפון לאיזה מפשיר אני מתכוון),

:turn-l:
  • תוכן חדש...