Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה, אני עובד בחברה יפנית שמספקת ציוד ומכונות לאחד המפעלים המתקדמים והגדולים בארץ. המכונות מגיעות לארץ ארוזות בצורה מעוררת קנאה. חלק מהקטע של היפנים הוא להביא יותר מדי ציוד.. ( שיהיה) ועל כן אנחנו פשוט נאלצים לזרוק המון ברגים/קלאמפים/לוחות פלדה ואלומיניום באיכות מטורפת, כל מיני אטמים וחלקים באיכות שרק יפנים יודעים לייצר. היום פניתי למנהל שלי ואמרתי לו שפשוט כואב לי הלב לזרוק את הדברים האלה. הוא מבחינתו אמר לי שאם אמצא קונה לכל העודפים האלה זה ייכנס לקופה הקטנה. לי יישקוט הלב וגם הקיבה תתמלא בעל האש כל כמה שבועות :)

אז אם אתם מכירים מקום שקונה דברים שכאלה אשמח אם תכוונו אותי.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

תמונות?

מידות?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

כשעבדתי בחברה שגם מספקת שרות לחברה הגדולה שעליה אתה מדבר (מנחש לפי המיקום שלך), אחד המנהלים הזוטרים החליט לעשות מהלך דומה לשלך עם כל מיני "שאריות חומר" למען הקופה הקטנה בשביל העובדים. כשהדבר נודע להנהלה הבכירה נעשה המון רעש בטענה שזו בעיה אתית ושהחומר אמור להיזרק לפח ואסור שיתגלגל לידיים אחרות למרות שלא היה מדובר בפריטים משמעותיים.

לא יודע איפה בדיוק אתה עובד, במקרה שלי זו הייתה חברה אמריקאית ולא מקומית, אני רק מייעץ לבדוק את זה לעומק מבחינה הזו.

פורסם

ברור ומובן על מה אתה מדבר. העניין כבר נבדק ואושר. והאמת שמדובר במפעל שקרוב למפעל שעולה לך לראש

• תוכן חדש...