Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעייה קשה. בעל מקצוע (סוכן ביטוח למשל) עלול להיות בעל אינטרסים (כמו עמלה) ולא בטוח שההצעה שלו היא הכי טובה עבורך.

השאלה מה יהיה המקדם כשבת זוגו של פות"ש תצא לפנסיה. יכול להיות שמקדם מובטח של 225 על חלק מהחסכונות עדיף על העדר מקדם מובטח בכלל.

על הנייר, המקדם ביום הפרישה צריך להיות 281 כדי להשתוות ל 225 עם דמי הניהול של ביטוח המנהלים.

פורסם

פוליסת "ביטוח מנהלים" מ-2007 עם מקדם "מובטח" של 225.

דמי ניהול רצחניים של 5.05% מההפקדה ו-1% מהצבירה.

ביטוחי מנהלים עם מקדם מעל ל 200 לא שווים כלום, ועוד אצלך דמי ניהול רצחניים הורגים כל שריד של הפנסיה המועטה שתישאר לך. אם אתה רוצה לרעוב בזקנה תמשיך עם ביטוח המנהלים הזה.

אתה צריך דחוף לפנות ליועץ פנסיוני ולא לשבת עם סוכן ביטוח שהוא ס"הכ משווק פנסיוני שממליץ לך על התוכניות שמשתלמו לו ,

פורסם

בהנחת תשואה שווה לשניהם.

אם הקרן תהייה גרעונית, האוצר יגדיל את המקדם או יזרים כסף? יש לי ניחוש אחד. נחייה ונראה (כלומר, אני מקווה...).

:turn-l:
פורסם
מעניין, אתה יודע במקרה מה המקדם הנוכחי (למי שפורש היום)?

ד״א, מה החלטת בסוף, להשאיר או לא?

התפתחות המקדמים לאורך השנים

[TABLE]

[TR]

[TD=width: 355] שנת פתיחת הפוליסה

[/TD]

[TD=width: 355] מקדם

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 355] עד דצמבר 1989

[/TD]

[TD=width: 355] 144.20

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 355] 1990

[/TD]

[TD=width: 355] 153.16

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 355] ינואר 1991 ועד מאי 2001

[/TD]

[TD=width: 355] 166.63

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 355] יוני 2001 ועד דצמבר 2012

[/TD]

[TD=width: 355] מקדמים חדשים (מעל 200)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

מרטינז נראה לי שהוא התכוון למקדמים בפנסיה רגילה

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
בעייה קשה. בעל מקצוע (סוכן ביטוח למשל) עלול להיות בעל אינטרסים (כמו עמלה) ולא בטוח שההצעה שלו היא הכי טובה עבורך.

נכון. בגלל זה מצליבים מידע מכמה גופים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סוכן ביטוח הוא לא בעל מקצוע אובייקטיבי, הוא מוכר ביטוחים. בעל מקצוע בהקשר הזה הוא יועץ פנסיוני שעל פי חוק חייב להיות אובייקטיבי.

פורסם

אני עובד כמה שנים עם יועץ פנסיוני שבלי ששמנו לב, התחיל לשמש גם כסוכן הביטוח. הקוים לא ממש ברורים, וכנראה הרווח מיעוץ פנסיוני לא מספק.

:turn-l:
פורסם

הרווח מיעוץ פנסיוני יותר ממספק. בלי קשר, אם הוא הציג את עצמו בתור יועץ בלתי תלוי, מה שעשה הוא במקרה הטוב לא אתי בעליל (ובמקרה הרע - לא חוקי).

• תוכן חדש...