Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

אני נתקלתי בבעיה ואני מבקש את עצתכם.

אחרי החלפת רדיאטור, כולל צינור תחתון ועליון ומציאת נזילה שהייתה בצינור למיכל העודפים, טמפרטורת עבודה של המנוע שונה.

לפני ההחלפה, טמפרטורת מי הקירור ( על פי torque ) נעה בין 94 ל105 מעלות צלזיוס במנוע חם בלי קשר לטמפרטורת הסביבה, מיזוג ותנאי נסיעה.

בנוסף מד החום אינו חצה את החצי ונע בין החצי לשליש סקלה.

נכון לעכשיו טווח הטמפרטורה בנסיעה בין עירונית נשאר כפי שהיה, אבל בנסיעה בפקק ללא מיזוג, הטמפרטורה יכולה לטפס עד 112 מעלות ולאחר שהונטה השניה נכנסת לפעולה לרדת שוב עד 94 ולעלות וכך הלאה. בסקלה החץ עלה מעט מעל החצי שהיו 112 מעלות בtorque.

אני ביצעתי ניקוז אויר מהמערכת וכמות האנטיפריז היא תקינה.

בדקתי ששני הונטות עובדות, אבל לא בדקתי מה הטמפרטורה בה נכנסת כל ונטה לפעולה.

נורית החום בלוח השעונים לא נדלקה, ומזה אני מסיק שטמפרטורה של 112 מעלות היא אפשרית למנוע הזה.

אני לא מצליח למצוא נתוני התנגדות הunit חום מנוע ללוח ולהפעלת הונטות לכן אין לי מול מה להשווה מדידה שאפשרי לעשות.

אני מבקש לדעת, מה כדאי ורצוי לעשות במצב.

תודה לעונים!

עריכה אחרונה על ידי anton.ratner
פורסם

כיצד בוצע התהליך של ניקוז האוויר?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מילאתי מיכל מלא והפעלתי את המנוע,כשמיזוג על חום.

ככל שהמפלס ירד הוספתי נוזל קירור עד לנק' בה הוא התחיל להעלות במיכל עיבוי ויצא אויר חם במיזוג.

כיביתי את המנוע, שהתקרר בדקתי תקינות מפלס הנוזל קירור ופתחתי בורג במחבר של הצינור ניקוז למיכל עודפים. התנעתע את הרכב והמתנתי שיתחיל לצאת נוזל קירור מהנק כנעסה של הצינור למיכל עיבוי.

• תוכן חדש...