Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני גר בירושלים ועובד במרכז. זה אומר נסיעות ארוכות כל יום, הלוך ושוב (40000 ק"מ בשנה בקלות). אוטובוסים זה נחמד, אבל הגיע הזמן להתחדש באוטו. אני קצת הולך לאיבוד בסבך הדגמים...

אין לי כל צורך במכונית גדולה. כן חשוב לי שיהיה נעים ונוח לנהוג בה, גם בעליות.

מבחינת השיקולים שלי: מעדיף מכונית חסכונית ככל האפשר (ורצוי עם דירוג זיהום נמוך), ידני זה אחלה מבחינתי, כמובן לא להתפשר על בטיחות וכל השאר... חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיה צריך למכור כליה בשביל חלפים.

מבחינת התקציב: מוכן להשקיע בזה עד 60K, לא קשיח.

אשמח לעצותיכם.

תודה!

פורסם

המלצתי הנשענת על פחות מחודש: c3 דיזל. או c3 פיקאסו דיזל. נוחה, חסכונית, עם כוח. חלפים במחיר סביר וניתן להזמין מחו"ל.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

כיוון אחר - טויוטה פריוס

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כיוון אחר - טויוטה פריוס

מעניין - פריוס לא תהיה יקרה/ישנה (2007-8 ככה, עם קילומטרז' בהתאם) בתקציב הזה? ככה לפחות זה נראה מחיפוש מהיר ב-yad2. אני מכיר את הפריוס והיא מצוינת, אבל כשמתקרבים לגיל 10, זה נראה לי א-פיורי הימור...

פורסם
מעניין - פריוס לא תהיה יקרה/ישנה (2007-8 ככה, עם קילומטרז' בהתאם) בתקציב הזה? ככה לפחות זה נראה מחיפוש מהיר ב-yad2. אני מכיר את הפריוס והיא מצוינת, אבל כשמתקרבים לגיל 10, זה נראה לי א-פיורי הימור...

60K יקנו לך 2010 עם ק"מ סביר - ממש לא עשר שנים...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני לא חושב שצריך להסתכל על העניין רק מנקודת המבט של הכסף - אלא גם מנקודת המבט של הנוחות ודרגת הזיהום.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אני לא חושב שצריך להסתכל על העניין רק מנקודת המבט של הכסף - אלא גם מנקודת המבט של הנוחות ודרגת הזיהום.

אני מסכים, וזה אכן שיקול חשוב בשבילי (כנראה לעבור למרכז ולנסוע באופניים לעבודה זה הפתרון הנכון, אבל מסיבות כאלה ואחרות זה לא יקרה). דיזל מרתיע אותי מהבחינה הזו, למרות שהוא מאוד מפתה מבחינות אחרות...

בינתיים אני מתחיל לקבל תחושה (מקריאה בפורום לאורכו ולרוחבו, וגם בעוד מקומות באינטרנט) שכדאי לי לחפש רנו קליאו 0.9T. זה נשמע נכון? יש הצעות נוספות?

תודה רבה לכולכם על התגובות!

פורסם

לדעתי - אם אתה הולך על סופר מיני - הייתי שוקל הונדה ג'אז הברידית

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

קליאו 0.9 ידנית, לכן אני מבין שגיר רגיל לא בעיה.

הייתי מחפש הונדה ג'אז ידנית - יש כמה כאלה למכירה בתקציב. פחות פוטנציאל לבעיות אמינות בקילומטראז' גבוה מאשר רכב טורבו בנזין .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא לקנות רכב שהוא דיזל/היברידי יהיה כאן פשע לפחות כלפי הסביבה.

אני בכלל הייתי הולך לכיוון של מיני ליס על איזו פלואנס דיזל (כאשר צריך לקחת בחשבון את הקנס על חריגה בק"מ אולי זה בעצם לא ממש משתלם אבל אולי יש חברות,שיתנו לך יותר ק"מ מ20-25,000 ללא קנס).

בסגמנט ההיברידי כמו שציינו פריוס/ג'אז יהיו הטובות ביותר ואם תסתדר עם גיר רובוטי גם היאריס/אוריס היברידיות יכולות לבוא בחשבון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דיזל לא יותר מזהם מבנזין? נכון שהיעילות גבוהה יותר, אבל עדיין.

מקריאה על ההונדה ג'אז ההיברידית, נראה שריאלי לצפות ל-1:17, וזה גם מה שחבר עם פרופיל שימוש דומה מדווח שהוא מוציא מרנו קליאו.

לגבי הונדה ג'אז רגילה - יש לה דירוג זיהום מצוין, אבל צריכת דלק דומה - אבל לא הצלחתי להבין החל מאיזו שנת ייצור צריך לחפש כדי לא לקבל דגם קודם ופחות מוצלח.

ושוב תודה :) אני לומד הרבה תוך כדי החיפוש הזה...

פורסם

לגבי ג'אז בנזין - חוץ מ 2009 וחלק מ 2010 ( תקפה קצרה עם גיר רובוטי חד מצמדי ), כל יתר השנתונים מומלצים.

צריכת דלק של ג'אז בנזין קרובה מאוד לדגם היברידי, ובנסיעות מחוץ לעיר דומה.

רכב אמין מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...