Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקפוץ לרשת מחסני חשמל או משהו בסגנון. בגדול היעילות של כולם דיי דומה. שמעתי המלצות חמות על דלונגי, אבל הם יקרים יותר.

פורסם

אנחנו קנינו דהלונגי.

אני ממליץ.

בדקתי במחסני חשמל. חדש אבלהמוצר היה בן שנתיים. בסוף קניתי חדש חדש בשקם אלקטריק שאחרי מיקוח יישרו קו למחיר של מחסני חשמל.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

יש דגמים שנחשבים לבטיחותיים יותר עם מתכת חיצונית לצלעות עצמם, הם חמים אבל פחות, והצורה שלהם שטוחה שאם הילד רץ ומפיל את הרדיאטור על הצד הוא נתקל במשטח שטוח.

פורסם

דה לונגי ומורפי ריצרדס, ממנו יש לנו 3 במשפחה.

חימום חשמלי בצלעות ללא שמן.

נפלא לחימום חדרים בינוניים בגודלם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטרף לחיפוש אחר רדיאטור לחדר ילדים (הופך לאבא מתישהו בחודש הקרוב).

למדתי מדוקטור גוגל שאני צריך לחפש רדיאטור עם צלעות פנימיות, מתקן לחות, פינות מעוגלות, מנגנון נגד נפפילה, טורבו, תו תקן שאני לא זוכר את שמו אבל הוא מעיד על יעילות וחיסכון,ועוד כל מיני טיפים.

מרוב חיפושים התיאשתי.

החדר עצמו בגודל של 12 מ"ר, אני מחפש משהו בטיחותי, יעיל וכמובן כמה שיותר זול.

יש למישהו המלצה לדגם ספציפי?

לפותח השרשור, איך אתה מתרשם עד כה מהדגם שקנית?

פורסם

כיצד מחומם חדר ההורים?

כדאי להכיר את המלצות משרד הבריאות לשינה בטוחה של התינוק, שכוללות שינה של התינוק בחדר ההורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי ניסיון רב שנים עם דה לונגי למיניהם.

מבחינת אמינות עדיף על פני המתחרים.

מבחינת צורה, מבנה ושאר ירקות - אני מתקשה למצוא הבדל בפליטת החום בין סוגי הצלעות למיניהן, אבל הצלעות המעוגלות פשוט יותר נעימות למגע ולהיתקלויות מקריות בחושך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי 3 כאלה.

9 צלעות של זק"ש - כסף מבוזבז. לא עושה כלום.

10 צלעות של ROWENTA . בטיחותי עם מתקן לחות ושאר ירקות. עובד בסדר יחסית אבל כלום לאומת

WHIRLPOOL - 9 צלעות. רדיאטור אולד-סקול בלי טורבו ושאר השמונצעס אבל תוך חצי שעה מחמם לנו סלון של 30 מטר בלי להתאמץ.

• תוכן חדש...