Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אבי התחדש ברכב חדש והייתי רוצה לעשות נסיעת היכרות עליו. הוא עם 30 שנות וותק, אני עם 10. הוא קיבל הנחת נהג וותיק עם ניסיון, ולא ביקש להוסיף "כל נהג" לביטוח.

האם זה נכון שמבחינת ביטוח "חובה" אני מכוסה, ומבחינת ביטוח "מקיף" אני איני מכוסה?

פורסם
שלום, אבי התחדש ברכב חדש והייתי רוצה לעשות נסיעת היכרות עליו. הוא עם 30 שנות וותק, אני עם 10. הוא קיבל הנחת נהג וותיק עם ניסיון, ולא ביקש להוסיף "כל נהג" לביטוח.

האם זה נכון שמבחינת ביטוח "חובה" אני מכוסה, ומבחינת ביטוח "מקיף" אני איני מכוסה?

אפשר להוסיף אותך לביטוח של האבא על בסיס יומי תמורת תשלום.

פורסם

אני רוצה לעשות נסיעה של שעה על האוטו, לא משהו קבוע. השאלה אם אני מכוסה מבחינת "ביטוח חובה"...

פורסם

אם מדובר בנסיעה חד פעמית , אין בעיה עם ביטוח החובה.

לגבי המקיף , עלול להיות בעייתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צודק בדבריך.

מבחינת ביטוח חובה - אין מגבלה על גיל הנהג (בתנאי שיש לו רישיון נהיגה תקף)

מבחינת ביטוח צד ג'/ מקיף - תקף בהתאם למגבלות גיל נהג כפי שנקבע בחוזה הביטוח.

קח בחשבון שגם בסיבוב / נסיעה / טיול של שעה (וגם של חצי דקה), אתה עלול להיות מעורב בתאונה עם נזק לצד ג' ומישהו צריך לכסות את הנזק (מי בדיוק ? רמז - אתה !!)

• תוכן חדש...