Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי סופית לרכוש כרכב ראשון ( אחרי נהיגות רבות על משפחתיות ומנהלים של בני משפחה השכרות וחברים) מכונית לה סייבר,אגב אני בן 30.. כחובב גאדטים בתקציב מוגבל החלטתי על הרכב הזה, השאלה מה ההבדל בין גרסת הלימיטד לגרסת הקאסטום פלוס? מה יש בלימיטד שאין בקאסטום פלוס? שמעתי שיש ברכב הזה תצוגת לייזר על השמשה ואני מחפש דגם עם גג חשמלי , ספסל קדמי ל3 חובה, וכמה שיותר צעצועים.המלצות?אגב כיוון ההגה חשמלי או מכאני?

פורסם

שים לב שאתה מתכוון למכוניות שנמצאות על הכביש בין 12 ל-18 שנים. אני מהמר שבחלק מהמכוניות הרבה מ"הגאדג'טים" כבר לא ממש עובדים. לכן הייתי מחפש את הרכב בו מירב הגאדג'טים עובדים (כי זה מה שמעניין אותך...) ללא קשר לרמת הגימור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שים לב שאתה מתכוון למכוניות שנמצאות על הכביש בין 12 ל-18 שנים. אני מהמר שבחלק מהמכוניות הרבה מ"הגאדג'טים" כבר לא ממש עובדים. לכן הייתי מחפש את הרכב בו מירב הגאדג'טים עובדים (כי זה מה שמעניין אותך...) ללא קשר לרמת הגימור.

ברור שאני אבדוק שהכל עובד לפני הרכישה. אם לא עובד לא אקנה

פורסם (נערך)

מבירורים שערכתי גליתי שלא קיים דגם כמו שרציתי עם גג נפתח ו 6 מקומות ישיבה . זה מגיע או גג נפתח ו 5 מושבים או 6 מושבים ללא גג נפתח. כנ״ל לגבי האימפלה... היא לא מעניינת אותי אבל תמוה למה לא מיצרים אותם עם גג נפתח ומושבים ל6 ביחד.. ממש התבאסתי לא מבין למה?? מה הבעיה ? האלץ להתפשר או לקפוץ מדרגה ולהחליף לדגם אחר ( בא לי על לה קרוס 2008 עם הגריל החדש בסגנון לוצרן, או לוצרן, או שברולט מאליבו 2008.. אבל לא מוצא משהו שיקלע לגמרי לטעם שלי. בתקציב של עד 50 אלף חשוב לי מאוד רכב עם אוירת סלון יוקרתית עם כסאות מעור וגג נפתח ואני לא מוצא שום מאליבו עם כסאות עור. אני מוכן גם לסיטרואן c5 אבל גם היא ללא ריפודי עור!! ממש מבאס!! והלוצרן/ לקרוס מבאס אותי שיש להם קורות לאורך הדלתות כמו דגמים ישנים.. והטויוטה קאמרי יותר מידי דומה לקורולה שזה גם לא טוב... אולי אלך על פאסאט., רציתי גם וולוו s80 2007 אבל אני מפחד מאחזקה יקרה מידי לכן אני מעדיף משהו יוקרתי בסגנון המאליבו או הביואיק שהאחזקה לא בשמים

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
פורסם

בתקציב שלך נכנסת מאליבו ltz שכן כוללת ריפודי עור ובנוסף מנוע חזק מאד .

לא הרבה נרכשו ממנו בזמנו בגלל הפער הגדול במחיר בין המליבו הרגילות לבין הגרסה של ltz.

כבעלים של מאליבו 2008 "רגילה" יכול להגיד שמרוצים מהקניה ושכבר שנים רבות משמש אותנו בנאמנות . רכב חזק,נח,יציב,וגדול.

לגבי צריכת הדלק מי שנוסעה איתו רגוע יכול להגיע לצריכת דלק סבירה של 1ל 10 לנו צריכה ממוצעת שרובה בין עירוני 1 ל10.8.

כיוון שמציע לך לבדוק ולחפש אם אתה לא לחוץ על קנית רכב עכשיו אוהב אמריקאיות ומוכן לחפש שווה לשקול אותה{אומנם אין לה 6 מקומות אך רשמת שבא לך על מאליבו}

פורסם (נערך)
בתקציב שלך נכנסת מאליבו ltz שכן כוללת ריפודי עור ובנוסף מנוע חזק מאד .

לא הרבה נרכשו ממנו בזמנו בגלל הפער הגדול במחיר בין המליבו הרגילות לבין הגרסה של ltz.

כבעלים של מאליבו 2008 "רגילה" יכול להגיד שמרוצים מהקניה ושכבר שנים רבות משמש אותנו בנאמנות . רכב חזק,נח,יציב,וגדול.

לגבי צריכת הדלק מי שנוסעה איתו רגוע יכול להגיע לצריכת דלק סבירה של 1ל 10 לנו צריכה ממוצעת שרובה בין עירוני 1 ל10.8.

כיוון שמציע לך לבדוק ולחפש אם אתה לא לחוץ על קנית רכב עכשיו אוהב אמריקאיות ומוכן לחפש שווה לשקול אותה{אומנם אין לה 6 מקומות אך רשמת שבא לך על מאליבו}

היי תודה שעזרת לי, הצצתי על הדגם בגוגל וברור לי שהוא מה שאני מחפש, עם העור ועם הקישוטי כרום מבחוץ ועם התוספת פנס עגול שני לפנסים מאחורה כן זה מצא חן בעיניי,לא ידעתי שקיים דגם כזה אבל לצערי פתחתי אתר יד 2 ואין שם שום דגם כזה למכירה, יש רק את הרגילים.. באסה.אגב חבל שאין לדגם משענת יד נשלפת במושב האחורי אבל אין ברירה.. וכן אני נורא אוהב ספסל ל 3 מקדימה חבל שלא מייצרים עוד דגמים כאלו.

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
  • תוכן חדש...