Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנת את מה שכתבתי הפוך לגמרי.

אם אתה חושב שאני נוסע לאט אתה טועה.

נהג שיודע לנהוג בוחר קווים שמאפשרים לשמור על מהירות גבוהה, מאיץ בסיבובים ולא מאט, מנצל הפרשים טופוגרפיים כדי להאט, ועוזב את הגז כדי להגיע לרמזור בירוק ולא באדום. ככה נוהגים מהר בכביש ציבורי, בזה שקוראים את התנועה ולא בזה שקורעים את הרכב.

אני עושה את רוב מה שאתה אומר כאן מלבד זה שאני לא מאיץ בסיבוב יתר על המידה (אלא אם כן אני מעוניין להחליק מה שגם ככה קשה ברכב הזה בגלל הESP שרנו לא איפרו לרסן אותו בכלל! צרפתים...) אלא נכנס לסיבוב במהירות טובה וביציאה מדביק את הדוושה (:

אני לא נוסע מהר לכיוון רמזור אדום רק כדי לבלום, מן הסתם שאני גולש לכיוונו כדי לנסות לא להשתמש בברקס ולהגיע אליו כשהוא ירוק.

כנראה פשוט כמו שציינת, הבנתי אותך לא נכון. כמו שאמרתי אני עושה רוב מה שאמרת וככה אני נוהג אבל בו זמנית אני לחלוטין יודע שאני ״קורע״ את הרכב. גם ברכבים קודמים שהיו לי שנסעתי באותו הסגנון לא היתה לי תחלופה כזו גבוהה של רפידות, בגלל זה תהיתי

פורסם
אם אתה ממהר תצע רבע שעה לפניי.

וכן אפשר לגמור רפידות גם בפחות מ10 אלף ק"מ אם באמת להתאמץ.

מציע לך לטובת הכיס שלך לאמץ תרבות נהיגה רגועה יותר או ללמוד להחליף רפידות לבד.

תדירות החלפת רפידות היא סממן שולי של נהיגה מתגרזנת. שחיקת הרפידות פולטת חום רב, החום הזה הוא אנרגיה שמקורה בדלק רב הרבה יותר, שנשרף. במקרה הנ"ל התשלום יוצא מכיס אחר, מה שמוביל לנהיגת הליסינג החזירית והשנואה של גז-בברקס, שבמקרים רבים כלל לא מקדמת את הנהג (כמו למשל בטיפשות הקיצונית של גז לפני רמזור אדום).

שחיקת מכלולים נוספים זה בונוס.

פורסם

להזכיר לו שהוא נהג ליסינג טיפוסי זה כמו כוסות רוח( מקווה שהרשמתי נכון)

פות"ח השרשור מודע לכך שהוא מתנהג באופן מגעיל כלפיי הרכב ומעסיקו,כנראה שהמעסיק שלו מפגר אם הוא לא קלט שיש לו עובד בעייתי או שגם לא אכפת.

הערה הזאת לא תגרום לו להיות בן אדם במובן המוטורי לפחות.

פורסם (נערך)

ואם בן אדם נוהג ככה גם ברכב הפרטי שלו?

מה כל מי ששם רפידות משופרות זה ליופי? והצמיגי ספורט?

גם אני נוהג "פזיז" ברכב של העבודה, וגם בפרטי, ושניהם מטופחים ,שמורים, ותמיד יפים ונקיים.

לפותח שרשור-התחזוקה היא דרך הליסינג או דרך החברה?

אם החברה משלמת ישירות למוסך אז אפשר להבין את ה "פרנויה" על הבלמים.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
  • תוכן חדש...