Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי סקודה פאביה שנת 2008 מנוע 1.6 סוג מנוע BTS אוטומטית ובשבועות האחרונים אני מזהה ירידה דרסטית במפלס מי הקירור - לצורך הדוגמא:

אני בודק מפלסי נוזלים אחת לשבוע, לפני שלושה שבועות ניגשתי לרכב והיה כפי שצריך.

הבעיה החלה לפני שבועיים - אז בדקתי שוב וחצי מיכל היה ריק - השלמתי.

בשבת שעברה בדקתי שוב - היה כפי שצריך.

היום בדקתי בנוהל הרגיל - שוב חצי מיכל היה ריק. הוספתי לא מעט.

אציין שהרכב היה לפני כחודש בטיפול אצל מוסך רון וכבר אז אופיר אמר שהמשאבה מראה סימנים של נזילה קלה מאוד, אם כי זו אשמתי שאמרתי שבינתיים לא להחליף (הם אנשים מקסימים אחד אחד שם במוסך). אולי הנזילה החמירה?

אין צריכת שמן מנוע. הרכב יד ראשונה אצלי וזו פעם ראשונה שיש בעיה כזו.

השאלה היא כזו: איך זה יכול להיות ששבוע יש נוזל קירור ושבוע אין? פעם נוזל ופעם לא? זו פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה כזו, בפיאט אונו כשהיתה נזילה הכל נזל תוך 5 דקות ולכן איני מבין מה קורה פה.

בחניה זיהיתי כמה טיפות טריות בצד ימין של המנוע - כלומר על הכביש. מלמעלה לא רואים כלום וזה לא המזגן מכיוון שזה היה לאחר לילה ללא תזוזה.

האם בהכרח מדובר על נזילה ממשאבת מים או שיש עוד בעיה לאוסף?

אנחנו רוצים לנסוע עם הרכב הזה מהצפון לספארי ברמת גן בשבוע הבא וזו קצת בעיה להיתקע ליד האריות עם חום מנוע גבוה, מה גם שאין לי שם מד חום אלא נורת "נדפקת". :shock:

תודה רבה,

גיא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצאו לך את מקור נזילה אחד כבר - תחליף משאבת מים.

אחרי ההחלפה יעשו בדיקת לחץ במערכת ותראו אם נוזל ממקומות נוספים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העניין הוא שמדובר על 600 ש"ח בערך ולכן השאלה היא האם משאבת מים שנוזלת יכולה לגרום לכך שפעם יהיו חסרים מים ופעם לא? אם תגידו לי שזה הגיוני ויתכן אני אחליף אותה, אבל אם לא אני אצטרך לחפש את המקור הנוסף.

פורסם

^ אמת, פעם הייתה לי נזילה מהרדיאטור, חיכה לי אריה על המכסה מנוע בבוקר! :)

אגב, יש אומרים שגורילות נמשכות לשמן גיר! ראו הוזהרתם :D

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

בינתיים המים נוזלים ומקשטים אט אט את כבישי ישראל ומנגד לי עומד להיגמר נוזל הקירור כשאני מקווה שהנזילה לא תחמיר עוד.

בעיה כשהמוסך נמצא 100 ק"מ ממך לכל כיוון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תשתמש ככה ברכב.

בטח יש לך גרירה בביטוח, נצל את זה.

פורסם

אני חושב שהרכב יכול להגיע למוסך בכוחות עצמו בתנאי שה- OBD2 מחובר ומראה לי טמפ' מים על מסך הטלפון (אין מד חום), אבל אם אני בוחר שלא - "שגריר" היא חברת הגרירה בביטוח - זה מקובל לבקש גרירה של 100 ק"מ? אין הגבלה?

בכל אופן נהגתי עליו ועושה רושם שצריך דחוף בלי קשר לנקות את המצערת - הרכב רועד בטירוף בסרק וכמעט המנוע נכבה לי.

מיד אקח אותו לשטיפה בבית השני שלי במושב - שם יש שקט ואני יכול להזדחל מתחת ולבדוק מה קורה בדיוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תלוי במה שרשום בהסכם שלך עם חברת הביטוח.

גם עם מד חום מנוע או OBD מחובר לא הייתי נוסע ככה 100 ק"מ באוגוסט. בכל פקק קטן אתה תתחיל לחשוש.

• תוכן חדש...