Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

כל השבת עסקתי בנסיון להבין מדוע הנזילה לא פוסקת.

מדובר במזגן מיצובישי המשרת 3 יחידות פנימיות ב3 חדרים שונים.

הניקוז של היחידה הנוזלת הינו לתשתית פנימית בתוך הקיר עד לניקוז המקלחון מעבר לקיר - מה שאין גישה אליו.

פירקתי את היחידה ודחפתי צינור גמיש דק לתוך צנרת הניקוז שלה באורך 5 מטר, היה ניכר כי היה מכשולים בדרך,הזרמתי מים חמים, קצת לחץ אויר שנשמע היטב בתעלת הניקוז של המקלחון, חיברתי את הכל ולאחר שעתיים עבודה שוב המים עלו בצינור והיחידה מטפטפת.

למישהו יש רעיון או נסיון , לפני טכנאי ולשבור את הקיר?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

** גילוי נאות, אני לא טכנאי מזגנים, לא בן של טכנאי מזגנים ואפילו לא קרוב משפחה של טכנאי מזגנים. אני מנסה לנחש כמוך.

אם כבר פירקת את היחידה, נסה לחבר את הניקוז ישירות למזגן ותראה אם המים יוצאים כמו שצריך, או שעדיין יש נזילה.

מה שאני חושב שיכול להיות, זה או שהיחידה לא יושבת טוב ואז המים לא מגיעים לניקוז אלא מוצאים מקום אחר, או שהחיבור לא תקין.

פורסם

אבק שהצטבר בצירוף לחות יוצר בוץ שמונע מהמים לרדת לכיוון הנכון והם מצטברים איפה שהם לא אמורים.

תבדוק שהיחידה עצמה נקייה מבוץ, שהיא יושבת נכון והזוויות שלה הן כאלה שהמים יזרמו לפתח היציאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

לדעתי מדובר בשיפועים הפוכים של מ.הניקוז. במילים אחרות, המים שמטפטפים מהמערכת גולשים לתוך מה שנקרא "אמבטיה", שהשיפוע שלה הפוך לנדרש וכך מפנה את המים לעבר הצד נטול צנרת הניקוז. המים נאספים ולבסוף גולשים החוצה ומרטיבים את הקיר.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

מה שקורה בד״כ זה שהאמבטיה של היחידה הפנימית מלאה ג׳יפה (אבק+עובש+מים) מה שגורם לסתימה חוזרת של צינור הניקוז.

תנקה את האמבטיה של הניקוז ותחזור לעדכן.

בתור אלתור זמני אתה יכול לחבר צינור ניקוז חדש (10 שח בטמבוריה) לדלי ולראות אם הבעיה נפתרת

פורסם
** גילוי נאות, אני לא טכנאי מזגנים, לא בן של טכנאי מזגנים ואפילו לא קרוב משפחה של טכנאי מזגנים. אני מנסה לנחש כמוך.

אם כבר פירקת את היחידה, נסה לחבר את הניקוז ישירות למזגן ותראה אם המים יוצאים כמו שצריך, או שעדיין יש נזילה.

מה שאני חושב שיכול להיות, זה או שהיחידה לא יושבת טוב ואז המים לא מגיעים לניקוז אלא מוצאים מקום אחר, או שהחיבור לא תקין.

אפרט את המהות של הפירוק, לאחר שפירקתי את היחידה וניתקתי את הצינור ניקוז, דחפתי לתוכו סליל לפתיחת צינורות באורך של כ5 מטרים, נכנס עד הסוף ועשה רושם שנפתח משהו , לאחר מכן הזרמתי לתוכו כ5ליטר מים חמים שירדו בתחילה לאט ולאחר מכן כבר באופן חלק. הרכבתי את הכל. שעה עבד בסדר ואז שוב נוזל.

התעלה והאמבטיה של היחידה נקיים, והשיפוע תקין אף הוא. המים נוזלים מהצד של הצינור עצמו. שם המים עולים על גדותיהם כאשר המים לא יורדים בצינור

פורסם (נערך)

ניחוש נוסף. יש אפשרות שצינור הניקוז שמחובר ל"אמבטיה" , מסיבה כל שהיא התרומם איפה שהוא וכך יצר מצב שהשיפוע התהפך והמים לא יכולים לזרום לעבר מ.הניקוז הביתית. אם ניתן , תנסה בראייה או במישוש לוודא שהשיפוע הנכון של צינור הניקוז נשמר עד הכניסה לקיר. תעדכן

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אם אתה מאיזור המרכז, אני יכול להשאיל לך אנדוסקופ באורך 5 או 7 מטר ( לא זוכר בדיוק ) שמתחבר לסמארטפון. תכניס אותו לאורך הצינור ותוכל לראות אם ישנה בעיה לאורכו. אני מאזור

פורסם

ובאופן מפתיע התקלה עשויה להיות שונה לחלוטין . אצלי היתה נזילה וניקיתי את הניקוז והאגן והאבק וכו' ובסוף מסתבר שחסר קצת גז וחלק ביחידה הפנימית קופא וממנו המים מטפטפים ומפספסים את הניקוז. בדוק בצנרת שיוצאת מהמנוע אם יש התקרחות. זה סימן למחסור בגז.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
אפרט את המהות של הפירוק, לאחר שפירקתי את היחידה וניתקתי את הצינור ניקוז, דחפתי לתוכו סליל לפתיחת צינורות באורך של כ5 מטרים, נכנס עד הסוף ועשה רושם שנפתח משהו , לאחר מכן הזרמתי לתוכו כ5ליטר מים חמים שירדו בתחילה לאט ולאחר מכן כבר באופן חלק. הרכבתי את הכל. שעה עבד בסדר ואז שוב נוזל.

התעלה והאמבטיה של היחידה נקיים, והשיפוע תקין אף הוא. המים נוזלים מהצד של הצינור עצמו. שם המים עולים על גדותיהם כאשר המים לא יורדים בצינור

הבנתי שזה מה שעשית, אבל אני התכוונתי למשהו אחר.

חבר את היחידה בחזרה, ללא חיבור הצינור לניקוז האמבטיה.

חבר לניקוז היחידה צינור לתוך דלי, תפעיל ותראה אם יש עדיין נזילה.

אם אין, כנראה שהחיבור לאמבטיה עדיין לא תקין. אם יש, כנראה שיש בעיה ביחידה עצמה (כיוון, אגן לא תקין וכד')

פורסם

כולם עונים לך שהבעיה במזגן אבל מדבריך אני מבין שהמזגן בסדר והניקוז בקיר לא בסדר.

אם כך - קודם כל תנסה לנקות את כל הנקודות ביקורת (ברצפה) שיש לך בחדר אמבטיה, ולאחר מכן תשחיל שוב את הפותח סתימות ותראה מה קורה.

תחזור לעדכן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

תודה לכל העוזרים והמגיבים, נקודות הביקורת נקיות לחלוטין , נבדקו גם המקבילות בחדר האמבטיה השני, לפי מה שנראה חיברו את הניקוז לזה של המקלחון ספציפית ולא לקופסא המרכזית , ניקינו גם שם, עבד כשעתיים ושוב החל לטפטף,

אתמול הגיע אף טכנאי מזגנים שאמר שמצא חור בראש הצינור היוצא מהאמבטיה ביחידה, מה שהתגלה כשגוי, והמים החלו לטפטף עכשיו משני צידי האמבטיה ביחידה. היום צריכים להגיע שוב.

בנוגע לניקוז ישיר לדלי,בוצע, כנראה שהבעיה היא באמת בצנרת העוברת בקיר המנקזת למקלחון.

עריכה אחרונה על ידי elians

• תוכן חדש...