Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מוסך מורשה יבואן מרוויח הטיפולים במסגרת האחריות? אני לא מתכוון לטיפולים שוטפים אלא לטיפולים של כשלים שניתנים ללא עלות כגון החלפת גיר, מצמדים או כל רכיב אחר שכשל בזמן האחריות.

האם היצרן משלם למוסך על שעות העבודה שהשקיע? האם שווה למוסך לקחת עבודה כזו?

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

פורסם

הוא מקבל על זה כסף מהיבואן.

לדעתי אפילו עדיף לו, כי ככה הוא יקבל כסף על העבודה בכל מקרה, ואם יוצא שהתיקון לא באחריות, הלקוח עוד ייקח את האוטו, ויילך לחפש מוסך זול יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא כל כך שווה.

כלומר חייב לקחת את העבודה אבל הרווח ממנה נמוך מאוד.

מדוע:

1. כמו שכתב מקס, מחיר שעת עבודה שמשלם יבואן על עבודות באחריות נמוך יותר ממה שמשלם לקוח מחוץ לאחריות.

2. אין רווח ממכירת חלקים. על כל חלק שהוחלף מזדכים מול היצרן ומקבלים תמורתו אחד חדש. אין מכירה.

פורסם

שלי החליפו מדחס מזגן במסגרת אחריות של רצון טוב, החשבונית ליבואן היה גבוהה יותר ב50%(!) מהצעת המחיר שניתנה לי לפני שהיבואן לקח על עצמו את העלות.

אני מעריך שההתחשבנות שונה מיבואן ליבואן ואולי אפילו מתקלה לתקלה - אין כללי אצבע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...