Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חלק מהספקים של הג'וליה:

13307451_10154275369332952_5843190172954033858_n.jpg?oh=367d8b890cb773fe4f92f88e05b5bb29&oe=579B8ECC&__gda__=1474394102_2c0e05bf2b72c4c3151b2fa60cd1a989

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Carbon-Fibre Propeller Shaft

The carbon fiber propeller shaft, used in all versions, is supplied by Hitachi Automotive Systems.

It is around 40% lighter than a conventional steel prop shaft, so are saved around 5 kg.

The impact force is reduced by about 50% at maximum due to collapsible behaviour in frontal impact vehicle collision, so contributing to a better safety of the vehicle.

There is not need for central bearing support structure => less noise, friction

shaft.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Gearboxes

The 8 speed automatic: ZF 8HP 2nd generation

The 6 speed manual gearbox for standard versions: Getrag 217

The 6 speed manual gearbox for Quadrifoglio version: ZF S6-53

Structural material of instruments panel and door panels it is used Nafilean.

Nefilean is a bio composite material with 20% hemp fibres reinforced polypropylene compound and designed for automotive structural parts by injection process.

Supplier of the car parts is Faurecia, while material supplier is APM (Automotive Performance Materials) that is a french company.

This material is also lighter than traditional materials.

What is NAFILean

nafilean.jpg

"Integrated Brake System"

Giulia's "Integrated brake system" is based on Continental MK C1 that is an electro-hydraulic system that combines the functions of three "traditional" different systems: brake actuation, booster and control systems (ABS, ESC) .

It allows very fast response times, down to 120 ms from 800 ms of "traditional" systems. Going from 800 ms to 120 ms response time = 9 m (29.5 ft) less space to go from 50 km/h (31 mph) to a full stop.

This performances allows an easier integration with ADAS (advanced driver assistance system) needs.

Regenerative Brake System

brakes1.jpg

brakes2.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לפחות הספקים איכותיים, גם משהו..

ואגב ספקים, מישהו זוכר איזו חברה כמעט ולא השתמשה בספקי חוץ ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

AvtoVAZ? [emoji6]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שלילי.

מדובר בפורד.

במשך שנים ארוכות פורד ייצרה בעצמה את כל החלפים, החל ממצברים וכלה בלוחות מחוונים.

בדיוק ההפך מוולוו שאף פעם לא ייצרה בעצמה את החלפים, אבל תמיד הקפידה לקנות תוצרת איכותית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לפחות הספקים איכותיים, גם משהו..

מה הכוונה ב"לפחות" וב"גם משהו"? הרכב זוכה לשבחים מהמגזינים המובילים.

----------------------------------------------------------------------------------

[video=youtube;7QqtNEju-b4]

ובפינת ההומור:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

במשך שנים ארוכות פורד ייצרה בעצמה את כל החלפים, החל ממצברים וכלה בלוחות מחוונים.

.

רק למען הדיקדוק (למרות שמדובר בסמנטיקה), האם פורד הקפידו לייצר בעצמם או שהקפידו לרכוש את החברות של הספקים שלהם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התחלת להחליד (כמו האלפות :wink: )?

מה אתה מעלה לי קשקושי ביקורת של כל מיני כאלה שבחיים לא שמענו עליהם, בזמן שהג'וליה קובעת שיא אישי חדש ברינג?

או שאולי התבאסת מה 7:33?

פורסם

אם לא שמעת על צ'ירוני, אז אתה פשוט כנראה לא מודע לקיום היוטיוב. מציע לך לראות על מה החתיכת חרא הזה נוהג (רמז - ממש לא רק אלפות). כלב בן כלב זה, תן לי רבע ממה שהוא נהג עליו ואני מאושר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יודע, קצת מעייף כל הנו-באדי, קלרקסון וואנה-ביז האלה עם כריזמה של סבון כלים שמתלהבים מכל דבר (לא מדבר על מבחני אלפא אלא בכלל על מבחני יוטיוב).

פורסם

רשימה של חלק מהסקירות שלו, בלי אלפות (זה הרי מוקצה):

אימפרזה 22B, אקזיג' MK1, סקייליין R33, בוגאטי EB110, רנו 5 טורבו 2, קליאו וויליאמס, אסקורט קוזוורט ראלי.

דוגרי? גם אני הייתי מתלהב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא יודע, קצת מעייף כל הנו-באדי, קלרקסון וואנה-ביז האלה עם כריזמה של סבון כלים שמתלהבים מכל דבר (לא מדבר על מבחני אלפא אלא בכלל על מבחני יוטיוב).

עדיין מעדיף אותם על נרדים כמו honest john או כדורי שינה בדמות המגיש של auto gefuhl באנגלית.

ואפרופו קלרקסון, בשלב בו טופ גיר הפסיקה להיות תכנית רכב והפכה לתכנית מסעות מופרכים עם טאץ' מוטורי, נמאס לי. זה מיחזר את עצמו עד זרא, כולל הבדיחות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
רשימה של חלק מהסקירות שלו, בלי אלפות (זה הרי מוקצה):

אימפרזה 22B, אקזיג' MK1, סקייליין R33, בוגאטי EB110, רנו 5 טורבו 2, קליאו וויליאמס, אסקורט קוזוורט ראלי.

דוגרי? גם אני הייתי מתלהב.

יש איזה פרסונה בעולם הרכב שלא אנקוב בשמה, אבל מתהדרת במבחני דרכים של מיטב רכבי ישראל, גם ממנו אתה מתלהב? :wink:

פורסם

אני לא מתלהב גם מצ'ירוני, אלא מהמכוניות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...