Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מיצובישי לאנסר 2006 אוטומטית שסובל מהבעיות הבאות:

1) בסל"ד נמוך, לדוגמה כאשר עומדים ברמזור, הרכב מקרטע, המד של הסל"ד נופל לסירוגין והפנסים מתעממים לסירוגין.

במצבים מסוימים כמו ברוורוס או בתחילת נסיעה כשהמזגן עובד האוטו נכבה לפעמים.

2) הרכב מתקשה להחליף הילוכים, הוא לעיתים מושך הילוכים בלי פרופורציה וצריך לתת לו "קיק" חזק של גז בשביל שיעבור להילוך גבוהה יותר בד"כ מדובר במעבר מהילוך שני לשלישי (תיבת 4 הילוכים).

3) בנסיעה בין עירונית הרכב מתקשה לעבור את מהירות ה-80 קמ"ש גם אם דוחקים בדוושת הגז.

לפני כשנה הוחלפו הסלילים והקוילים ללא שיפור בבעיה. כשאני הולך למוסכים נראה שגם להם אין מושג והם מנסים להחליף כל חלק ברכב עד שמשהו יעבוד. לכן אני רוצה לנסות להבין מה באמת מקור הבעיה ברכב, האינטואיציה שלי היא שמדובר בהזרקה לקויה של הדלק.

האם מישהו נתקל בבעיה דומה במיצובישי לאנסר ויכול לייעץ מה הייתה הבעיה? עצות. הארות רלוונטיות יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם (נערך)

הייתי מתחיל בפירוק מצערת וניקוי שלה (ושל מנוע הצעדים, בהנחה שהיא מכנית.)

לגבי הגיר - אם לא ידוע לך מתי הוחלף שמן בפעם האחרונה - הייתי מתחיל בהחלפת שמן, כמובן לשמן שעומד בתקן SP-3.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

האם בוצע ניקוי מצערת ואיפוס מחשב רכב? אם לא תתחיל מזה...

תבדוק שהוחלפו קוילים וצמה מקוריים ולא של חברה עלומת שם (נשמע מאוד דומה לקויל תקול, הבדיקה שלך יכולה להיות בסרק פשוט לנתק קויל אחד אחרי השני ולראות אם יש שינוי בסלד, אם אין שינוי מצאת את הקויל הפגום והחלף אותו)

פורסם

לי היתה בדיוק אותה בעיה בכריזמה טורים קופצים אי יכולת להאיץ הילוכים שזייפו בהעברה . פעמיים . פעם ראשונה מד כמות אויר גרם לזה החלפתו למשומש אחר פתרה את הבעיה . אחרי חצי שנה שוב אבל אז מגע רופף של צמת המחשב לאחד הכויילים גרם לזה . אחרי שבמוסך החליפו פלאגים ולא חיברו חזרה בצורה הדוקה. אם אתה ירושלמי אני יכול לתת לך כתובת של איש דיאגנוסטיקה מעולה שכנראה יפתור לך את הבעיה .

• תוכן חדש...