Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יורד לרגע לרכב שחונה ליד הבית ומוצא ג'יפ חברה,ליסינג חונה בתוך החלק הקדמי של הרכב שלי.

מצלם מכל הכיוונים ומזיז הרכב שלי ומתכוון לעלות למעלה לשים פתק לרכב האחר שייצור קשר (כן, בטח).

בדיוק שאני עולה אני רואה שהג'יפ נוסע. עצרתי אותם באמצע הכביש הראתי צילום של הפגיעה וביקשתי פרטים ושיעצור בצד.

מתחיל כמובן וויכוח עם הזוג והנהג נותן טלפון, שם פרטי בלבד ורק לאחר בקשות חוזרות מוכן לתת שם משפחה.

הנהג מוציא הרישיונות וביטוח ואני בא לצלם אותם והוא אומר תביא גם את שלך - אמרתי לו שאין עליי כלום ואני לא מתכוון ללכת להביא כי אני רוצה קודם הפרטים ממנו כי אני חושש שייסע משם כי הרי כבר נסע פעם אחת בלי למסור פרטים. הוא ממשיך שלא נותן עד שאני לא מביא הרשיונות.

בסוף אחריי ויכוחים על הנושא אמרתי לו סע ושיש לי טלפון שלו ואני כבר אטפל בנושא.

בגלל שהיה ערב לא מבין כמה נזק יש לרכב שלי אבל - לא נתקלתי בדבר כזה שנהג לא מוכן לתת פרטים מלאים אלא רק פרטים תמורת פרטים.

מה עליי לעשות? או שמספיק במספר רכב שלו שם וטלפון ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

גש לתחנת משטרה וספר להם את שאירע.

להערכתי תקבל מהם את הפרטים בתוך כשבועיים.

מסור את הפרטים שיש לך לסוכן/חברת הביטוח שלך. אם פעלתנים אולי ישיגו את השאר לבד. אם לא המתן למשטרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סביר להניח שהוא רצה את הפרטים בכדי שיוכל ללכת ולהגיש תלונת שווא ולהציג את התמונה ההפוכה. תפעיל ביטוח ותן להם לרדוף אחריו.

פורסם

^^^

לא הנוהל

החוק!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...