Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זו עדיין שמועה כי כבר פגשתי כמה רכבים חדשים עם אותן בעיות בגיר הזה. אולי המספרים ירדו , אולי עלו אבל זה עדיין קיים. היצרן כמובן לא משחרר סטטיסטיקות מה שתורם לחוסר הוודאות. היבואן בארץ מטפל אבל גם מחתים לפעמים על הסכם שתיקה כפי שקרה בפורום מספר פעמים. מעניין שגם בתביעה הייצוגית בארץ (נגד היבואן והגיר הזה) לא נחשפו מספרים מדוייקים על היקף התיקונים שבוצעו.

כמו שכתבתי : נראה לי שאתה מודע ליתרונות כמו לחסרונות ולכן לקנות עם מודעות זה גם בסדר. אני גם עשיתי משהו דומה והיה לי מוסך שאבחן והחליף כל פעם את הדרוש תיקון. זה לא הפתיע אותי. מחיר הקנחיה כמובן שיקף את הסיכון.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא מכיר את האתר הזה קארס אבל מקצועיים הם לא וזאת אחת הבעיות של עולם האינטרנט כיום שכל אחד עם מקלדת וגישה לרשת יכול להציף את העולם במידע לא נכון, לא מדויק, סתמי וכו'. לא היה ריקול לDSG7 אלא קמפיין שירות ביוזמת היבואן הישראלי בגיבוי היצרן. יש הבדל מהותי בין שני המונחים האלה ואתר רכב שמתיימר לספק אינפורמציה לגולשים תמימים, מן הראוי שיתמקצע לפני שהוא עולה לאוויר. לעצם העניין, במהלך הקמפיין הוחלפו המצמדים, המכטרוניק והשמן מסינטטי למינרלי. כל מה שאתה צריך לוודא זה שהרכב עבר את הקמפיין ומתי. הגירים האלה קיבלו אחריות מורחבת לחמש שנים מהיבואן ככה שאם הגיר עבר את הקמפיין ואין לו בעיות ובנוסף יש לך אחריות של היבואן בעיני זה עדיף מקניית רכב משומש שאין לו אחריות ויומיים אחרי הקניה ילך לך הגיר ולך דבר ללמפה. דבר נוסף, גם האוקטביה וגם הגיר בשילוב המנוע הזה הם חבילה כוללת מאוד מוצלחת. רכב מרווח מאוד, המנוע טיל כשלוחצים על הגז וחסכוני כשנוסעים רגוע ואם הגיר כאמור מהדור החדש, אתה תהנה מאוד מהרכב.

פורסם (נערך)

מה שווה האחריות הזו שאתה כל כמה זמן מכניס את הרכב למוסך עקב תקלות?

יש לבחור זמן מיותר לשרוף במוסך?

אתה חושב שרכבים שעברו החלפה של קלאצ'ים לא חוזרים שוב ושוב למוסך?

ודרך אגב כן היה ריקול לdsg7 ב2013 למיטב זיכרוני להחלפת השמן גיר מסינטטי למינרלי.

תמיד אעדיף לרכוש רכב עם אמינות מוכחת מאשר רכב בעייתי שעדיין באחריות.

מה תעשה שתיגמר האחריות?

לרכבים עד 12' יש אחריות מורחבת, לא מעבר לכך.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא ריקול (שמיועד רק לתקלות במערכות בטיחות) אלא קריאת שרות.

אני לא יודע אם התכנון מחדש של הגיר (מכאטרוניק חדש + מצמדים + החלפת סוג השמן) פתרו את מחלות הילדות של הגיר או לא, אבל מדובר בקונצרן שמוכר פה כמות נכבדה מאד של רכבים כל שנה, כך שאם כמות הבעיות הייתה נשארת היו דיווחים על כך. בפועל, כמות התלונות פחתה משמעותית (בין היתר גם בפורום זה), כך שנראה שהפעולות שנקט היצרן אכן עשו משהו. לדעתי רכב שטופל לפי הספר ועבר את כל קמפייני השרות, אמור להיות קנייה טובה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

זה היה ריקול בוודאות אתה מוזמן לגגל על זה,בנוסף ריקול הוא לא בטיחותי בלבד, אלא אם יש חשש לחברה שיוציאו נגדה כתב תביעה.

רכבים מהשנתונים של פותח השרשור לא הייתי ממליץ לרכוש כי גם אחרי כל התיקונים שעבר הגיר עדיין יש תקלות.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כנראה שירדתי מהרכב הזה, אבל בגלל שאשתי נעולה רצח על סקודה המשכנו להסתובב ולחפש עוד דגמים.

באחד המגרשים שבהם ביקרנו הוצעה לנו ראפיד 2014 בגירסת 1.4 שלה עם 122 כ"ס. על פניו הבגאז' קטן מזה של האוקטביה, אבל מכיוון שהרכב מליסינג זה עומד עדיין בתקציב שהקצבנו לעצמנו.

השאלה שלי היא האם קיימים הבדלים מהותיים בין הראפיד לאוקטביה, כי אני מבין שנכון לקטלג את האוקטביה כ"משפחתית" של הסקודה בעוד שהראפיד נדחקת לפינה.

פורסם

אוקטביה היא משפחתית קטנה (קטגוריה C), ראפיד זה בגדול רכב B+ (סופר מיני מוגדלת) שהוא LOW COST ומיועד בראש וראשונה למדינות עולם השלישי ומזרח אירופה. ראפיד פחות נוח מאוקטביה, צפוף יותר (במיוחד לרוחב), וגם ניהוג ברמה יותר נמוכה.

באופן כללי, הצעה ידיתותית שלי היא להמנע מרכבים משומשים המצויידים בDSG7 וTSI. עדיף באותו תקציב לחפש רכב עם מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי (לא רובוטי) או רציף אם האמינות ועלויות תחזוקה נמוכות חשובות. ברכבי VAG משנתונים שאתה מתכוון לבחור, כמעט ולא נשארו אופציות אטמוספריות.

על אחת כמה וכמה הייתי נזהר מרכבים המצויידים בטורבו וגיר רובוטי שמקורם בליסינג, לא מעט רכבי ליסינג עוברים חיים לא קלים וטיפולים מינימליסטיים ביותר. המכלולים האלו די עדינים ומראש נועדו לשרוד פחות קילומטרים מאשר הרכבים האטמוספריים הפחות אופנתיים.

למשל בבדיקה שצירפת מצויין שחסר שמן מנוע. ברכבי טורבו זה עלול להיות אינדיקציה לבעיות פוטנציאליות כתוצאה משחיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני אומר שאם האישה רוצה אז היא קובעת . תקנה את האוקטביה הכי טובה שתמצא ותשמור עשרייה בצד למקרה שיצוץ משהו מחוץ לאחריות . אם לא יצוץ: הרווח כולו שלך.

פורסם
אוקטביה היא משפחתית קטנה (קטגוריה C), ראפיד זה בגדול רכב B+ (סופר מיני מוגדלת) שהוא LOW COST ומיועד בראש וראשונה למדינות עולם השלישי ומזרח אירופה. ראפיד פחות נוח מאוקטביה, צפוף יותר (במיוחד לרוחב), וגם ניהוג ברמה יותר נמוכה.

ומבחינת חוזק? מי חזקה יותר? מי חסכונית יותר?

אני אומר שאם האישה רוצה אז היא קובעת . תקנה את האוקטביה הכי טובה שתמצא ותשמור עשרייה בצד למקרה שיצוץ משהו מחוץ לאחריות . אם לא יצוץ: הרווח כולו שלך.

חחח... כנראה שזה מה שיהיה באמת. אני לא מחזיק רכב יותר מ-3 שנים והאחריות היא עד 2019 גם ככה.

פורסם (נערך)

אם יש אחריות עד 2019 אז לך על זה. רצון האישה מוגדר ככח עליון ולכן לא מומלץ ללכת נגד (הביטוח לא מכסה מלחמה וכח עליון). שמעתי שיש עסקת ביטוחים נוחה מסוכנות שקודה . שווה לברר שם לפני הקנייה גם עבור יד2 .

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...