Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משרת טלמרקטינג - טיפים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כרגע עבודה, והציעו לי משרה בתור עובד טלמרקטינג של עיתון מסויים.

עכשיו מבחינת שכר, שעות ותנאים - אין להם מתחרים.

מדובר על ממוצע 7000 ש"ח לחודש ברוטו למשרה מלאה של 7-8 שעות ביום ואוכל על חשבונם.

מצד אחד התנאים מושכים... מצד שני כרגע אני נמצא בצד השני של השולחן, אני זה שמקבל שיחות שיווקיות כאלה ובואו נגיד במילים עדינות שאני לא הכי משתף איתן פעולה. אני נוטה לחשוב שגם שאר האנשים ככה.

מישהו שעבד בתחום הזה יכול קצת לשתף מידע? יש סיכוי לסגור משהו בטלפון בכלל?

:-)

פורסם

עבדתי בזה שבוע, 4 שעות ביום. סבלתי כל רגע ורגע. היום שפיטרו אותי (כי לא הייתי מסוגל למכור לאנשים זבל) היה ללא ספק אחד המאושרים בחיי.

פורסם

תציג את עצמך כאראלה ממפעל הפיס, לאחר שתזכה בכל תשומת הלב וההתלהבות של הצד השני תחשוף את הפרופיל האמיתי שלך כמיסטר ז'. זה יעשה את העבודה!

Gn'f'R

פורסם
תחשוף את הפרופיל האמיתי שלך כמיסטר ז'. זה יעשה את העבודה!

מיסטר ז' זה המנכ"ל של הדבר הזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יכול לומר מילים טובות על הטלמרקטינג ואני בהחלט לא יודע איך אנשים עדיין מקשיבים לזה, או קונים משם.

לדעתי החברות האלו נשענות על אנשים זקנים שלרוב מאמינים לשטויות (לצערנו) שמוכרים להם בטלפון.

בדיוק כמו שאמרת, מהצד השני אתה שונא את זה, אני כמוך ברגע שמקבל טלפון אני פשוט מנתק, בכלל כשיש לך היום אפליקציות כגון ME וכדומה שמראות לך מי מתקשר ממספר לא מוכר.

מבחינת השכר, זה לא רע בתור התחלה, לכן אם אין לך משהו אחר יותר נורמלי אולי שווה שתסבול שם תקופה תחסוך ותרוויח נסיון ואז תלך למקום אחר.

Opel Adam S 2017

פורסם

בזמן האחרון אני מקבל טונות של טלפונים, לרוב אני לא עונה אבל אם כן אז זה נשמע בערך ככה:

- שלום בוקר טוב > מי זה > בוקר טוב > מי זה אני לא מכיר אותך אישית (ועד הניתוק שלהם כי אני לא זורם עם השיחה).

- זדרסטבוייטי וי גבריטי פרוסקי > הלו מה > גבריטי פרוסקי > לא דברי בעברית (או הפוך כי אני מדבר רוסית ואז מנתקים משום מה).

או שאני פשוט מנסה לדחוף להם את המוצרים שאני מוכר ואז הם לא מבינים מה קורה או זורמים וצוחקים. :lol:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
עבדתי בזה שבוע, 4 שעות ביום. סבלתי כל רגע ורגע. היום שפיטרו אותי (כי לא הייתי מסוגל למכור לאנשים זבל) היה ללא ספק אחד המאושרים בחיי.

בדיוק אני, למרות שאני אפילו הצלחתי להחזיק עשרה ימים. מצד שני, מתוך 4 שעות משמרת, בילתי כשעה בשירותים, העיקר כדי לסחוט את השעון חול שלא זז בעבודות מסוג זה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...