Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב הרכב הנ"ל גיר אוטומטי עם כ- 110,000 ק"מ .

היום נסעתי למכון רישוי לצורך חידוש טסט לרכב , בעת הבדיקה בבור הבוחן סימן לי כליקוי : "נקישות מההגה" , "חופש בהגה" .

אני יודע שאני אקבל תשובות שצריך ללכת למוסך ע"מ לאבחן ממה נובעות הנקישות ( מסרק הגה , בוקסות , תפוחים ) .

שאלתי היא לרכב הנ"ל עם הק"מ שציינתי לעיל האם אופייני שילך מסרק הגה ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

יכול בהחלט להיות בעיה של מסרק ההגה אבל חייב להרים את החלק הקידמי באויר ולבדוק אם מדובר בנזק קטן יותר כמו מוטות הגה. גם אצלי בגטס מיסתבר התחילו להשמע נקישות בתזוזות ההגה מצד לצד כמו שבודקים בטסט אך טרם הרמתי את הרכב באויר לבדיקה מעמיקה יותר ומקווה לעשות זאת בימים הקרובים.

פורסם

עשיתי טסט בכפ"ס , לגבי ה"נקישות בהגה" הייתי היום במוסך בהתחלה הוא סובב את ההגה שמאלה וימינה מספר פעמים ושמע את הרעשים , הוא לקח מפתח סגור וסגר אום שנמצא מאחורי דוושת הבלם , סובב שוב את ההגה שמאלה וימינה מספר פעמים .

לאחר מכן הרים את הרכב על ליפט ודפק בעזרת מברג דפיקה ופטיש על מסרק ההגה , סגר איזשהו בורג שם .

לאחר מכן בדק שוב את הגה ונתן אישור וחשבונית , נסעתי למכון הרישוי בכפ"ס והרכב עבר טסט כמו פנתר .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...