Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב הנ"ל יש שעון חום.

האם חיישן החום מבוסס על מגע עם מים, או חיישן שנמצא בבלוק המנוע?

אני שואל, מאחר ובפיאט פונטו ספייס 02 שגם ברשותי, עקב איבוד המים בפעם אחת,

שעון החום נשאר על חצי ולא עלה, עד שהלך ראש המנוע.

לכן חשבתי לרכוש את הדבר הזה:

http://www.ebay.com/itm/181998507561?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

מה דעתכם?

תודה.

ושבוע טוב.

פורסם

בדרך כלל חיישן חום מנוע צריך לבוא במגע עם נוזל הקירור על מנת לקבל את האינדיקציה המדוייקת על חום המנוע ולהעביר זאת ללוח השעונים. חשוב תמיד לבדוק מיפלס נוזל קירור כי אתה צודק לחלוטין שברגע שאין נוזל קירור במערכת החיישן לא ייקרא כמו שצריך וזה בהחלט יוביל לנזק משמעותי.

פורסם

החיישן בדרך כלל נמצא על הראש מנוע, שהוא החלק הכי רגיש לחום קיצוני וכי כל החימום של המנוע מתחיל מן הנקודה הזאת.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה עדיין לא עונה לי על השאלה למה לא להשתמש בחיישן שמודד את חום הבלוק של ראש המנוע ולא את המים.

הרבה יותר אמין, ויכול למנוע מצב של קריאה לא נכונה עקב חוסר מים.

אלי.

פורסם

מכוון שחום המנוע משתנה במהירות וגם לא אחיד על פני שטח המנוע.

יותר חשוב הניטור של מערכת הקירור כי תפקידה, פינוי החום מהמנוע.

פורסם

בגדול, ישנו חיישן שאתה מחבר איפה שהוא בבלוק של המנוע. במנוע שלי מצאתי מספר אפשרויות. החיישן מתחבר לקופסאת בקרה קטנה, והתצוגה לקופסא. יש לך אפשרות לבחור מאיזה טמפרטורה אתה מעוניין שתקבל גם התראה.

• תוכן חדש...