Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן ןן שנתון 2005- ארץ ייצור טורקיה.

מנוע 1600 16 שסתומים, בנזין, תיבת הילוכים ידנית (אין הרבה כאלה בארץ).

יד 3 ברישיון, כולן ידיים פרטיות- עברה 130 אלף קילומטר.

בבעלותי שנה וחצי- מרוצה עד הגג.

רכב מפנק וחסכוני, בגאז' גדול, חלונות חשמל+ מרימי שמשות, מערכת שמע טובה (חובב סאונד).

הכל מקורי, עובד ותקין, הרכב שקט בצורה מדהימה ופשוט כיף לנהיגה.

בעיניי מתאים מאוד למי שנוסע הרבה מחוץ לעיר ומחפש רכב שני חסכוני וכיף לנהוג עליו.

מספר שריטות פה ושם מפאת גילו של הרכב- מי שמתכוון להתעסק עם זה, עדיף שלא יפנה אליי.

הרכב אחרי טיימינג ב115,000 ק"מ ומטופל כראוי.

הוחלפו לאחרונה מיסביים אחוריים (כאלה שעשו רעש), משאבת מים בטיימינג, גלגל תזמון ועוד.

טסט עד 04-2016 (למודאגים: אני מפרסם מעכשיו, אבל אמכור אותה אחרי הטסט שאני אעשה בסוף מרץ).

מוכר את הרכב מסיבה אחת בלבד, בת זוגי עשתה רישיון לאוטומט בלבד- אני מחפש מגאן אוטומטית 08-09.

מוכן להחלפה כמובן במידה ויש לכם את הרכב הרלוונטי- או שיש לכם איזה רכב באותו תקציב עם מנוע גפ"מ.

הרכב נמצא בבאר שבע, אפשר להתקשר אליי 0505721278 או לשלוח לי SMS.

המחיר: 20K.

545.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...