Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך מוסך שמתמחה בטויוטה היילקס 4X4 וידע איך לתחזק אותה נכון על כל המערכות של הרכב.

רצוי שהמוסך יהיה בחדרה והסביבה.

אשמח להמלצות.

רק מציין - הרכב אמור לעבור יישור קו רציני ואני צריך מישהו שידע לתת מענה לכל המערכות של הרכב.

אני לא מחפש עוד מוסך כללי - כאלה יש מספיק, אני צריך שמישהו שיודע להתעסק עם הרכבים האלה.

פורסם

יש לי ניסיון עם מוסך טויוטה מורשה יבואן בחדרה ואני יכול להמליץ עליהם.

ראיתי הרבה טנדרים של היילוקס וטויוטה של המשטרה ומג"ב (וגם של החקלאים באיזור) שמטופלות אצלהם.

פורסם

שמעתי על מוסך "אירו-יפן" (גם בחדרה) אבל איני יודע אם הם מתעסקים עם ההיילקס.

דווקא מבעל היילקס שיצא לי לדבר עמו (אמנם לפני 3 שנים) נאמר לי שהרבה מאד בעלי היילקס מעדיפים להגיע למוסך הזה בחדרה אפילו שיש להם מוסכים קרובים יותר במקומות המגורים שלהם. הוא עצמו היה מרעננה.

פורסם

לא ציינת באיזה שנתון מדובר, אבל ספציפית לגבי ההיילקס לא הייתי מוטרד ממערכות מורכבות או רגישות מדי שמחייבות ידע מקצועי ספציפי או ציוד מיוחד.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרכב שנת 2003-2004

כשאני מדבר על מערכות "מורכבות" זה בהשוואה לרכבים פרטיים.

אני פשוט לא מבין ברכבים האלה כלום, מבחינת תחזוקה של ה 4X4, איזה שמנים צריך להחליף ומתי, עניין של גירוזים של כל מיני דברים.

אני מכיר רכבים פרטיים, בסוג הזה של הרכבים אני כרגע לא מכיר כלום וצריך מוסכניק שידע למה לשים לב ברכב הזה.

פורסם

הכל רשום בספר הרכב. מאחר ולהיילקס יש עדת מעריצים בכל רחבי העולם לא יהיה קשה למצוא מידע וטיפים חיוניים לתחזוקת הרכב הזה.

רכב מהשנתון הנ"ל הוא בכלל מאותגר טכנולוגית ואני לא רואה שום סיבה שיהיה קושי למוסך לטפל בו, ואם כבר אז כנראה שדווקא למוסכים המורשים יש הכי הרבה נסיון איתו וניתן להתייעץ איתם. מוסך שמטפל ברכבים צבאיים (וההיילקס מהדור הזה שירת בצה"ל ובמספרים נאים) ראה את כל המחלות והתקלות האפשריות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכלים של HEAVY DUTY כמו ההיילקס בפרט וטנדרים 4X4 בכלל, אני מציע כן להתעקש ולטפל במוסך שמבין הייטב רכבי שטח ולא בכל מוסך כללי.

אם לטפל במוסך מורשה של היבואן יקר לך וזאת העדיפות הראשונה מבחינתי, המשך לחפש מוסך מומלץ המתמחה ברכבי שטח.

• תוכן חדש...