Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאבא שלי רכב מסוג סובארו B4 שנת 2006.

בלוח מרימי החלונות, התקלקל הכפתור של הנהג. הציעו את החלק לאבא שלי ב- 1000+.

האם כדאי להזמין מחו"ל? אם כן, מאיזה אתר?

ב-eBay יש רק מוצר אחד כזה, במחיר 250 ש"ח מבריטניה, אך אין אופציה לשלוח לישראל.

בקיצור, האם שווה להזמין? יש מגרשי פירוק שימכרו את החלק במחיר שפוי?

תודה לעוזרים!

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

בדקת האם ניתן להשיג אולי מפירוק (כאן בארץ) ? (האם זה המחיר שניתן לך לחלק חדש או משומש?)

לגבי הבאת חלקים מאנגליה - אם זה רק המתג בלבד (ולא כל הקונסולה) - עדיין נראה לי קצת יקר. אם זו כל הקונסולה - בדוק התאמה (ההגה ולוח הפיקוד של הנהג נמצאים בצד ימין, שים לב).

alfa 156 2.5.

פורסם

ראיתי באיביי כמה מכירות על החלק הזה. רובן לחדש מקורי. רובן במחירים הזויים (כ-500 שקל). ראיתי שחלקם שולחים לישראל.

אם הייתה לאביך אימפרזה, יש תחליפיים אפילו בעליאקספרס ב-12$.

פשוט מטורפים.

תריץ גם אתה את המק"ט של החלק - 83071AG05B גם סתם בגוגל. יש סוחרי חלפים שלא מוכרים דרך איביי (ואין לי שום ביטחון שאפשר לסמוך עליהם) אולי לך יהיה יותר מזל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...