Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים !

ברשותי 206 נפח מנוע 1.4 (kfw ) 02 ידנית.

סביב אגן שמן יש רטיבות עקב אטם אגן שמן שמסר את נשמתו לבורא.

(מצורפת תמונה)

את רוב התחזוקה של הרכב אני משתדל לעשות לבד וכל פעם לומד משהו חדש.

השאלה שלי :

האם קיים אטם שאפשר לקנות או סיליקון מסויים?

האם יש עוד משהו שכדאי להחליף "על הדרך"?

f4726fbde7de7e945ef1d6940b17a04d.jpgfc6e8c2c3d0837e21e0e7b7c9147840b.jpg

שלומי

פורסם

רק סיליקון. קנה לך שפורפרת ויקטור ריינז בכל חנות חלפים.

פרק את האגן, נקה היטב את המשטח בבלוק,

ועל הדרך נקה את המסנן של משאבת השמן, נקה את המשקעים באגן עצמו.

מרח שכבה דקה ואחידה על האגן והצמד אותו לבלוק, אין צורך להמתין.

סגור את הברגים בהצלבה וברגש.

טיפ: מברגה מזרזת מאוד את העניינים. בנוסף סוגרת בצורה אחידה את הברגים.

Stay Dirty

פורסם

מעולה!

המריחה צריכה להיות בשני הצדדים ? כלומר על האגן וגם על הבלוק ? או שיספיק כאן מריחה באגן ?

תודה על התשובה המהירה אני יעדכן אחרי הביצוע

שלומי

פורסם
בהמשך לאסף לאחר הרכב האגן יש להמתין שהסיליקון ייתייבש הייטב ולא להניע ישר כי אז לא עשית בזה כלום!

לא רק לא להניע, אלא לא למלא שמן לפני שנותנים זמן ייבוש.

לא בטוח שנוזל מאטם אגן שמן, זה יכול להיות משהו מלמעלה, תנסה לנקות את האיזור ולבדוק.

פירוק אגן שמן ב 206 מאוד פשוט, אין צורך בפירוקים משניים, צריך רק להזיז את צמת החוטים שעוברת שם.

קח בחשבון שדי קשה להפריד את האגן מהבלוק כי הוא מודבק טוב עם אטם סיליקון הישן.

בהרכבת האגן, יכול להיות שצריך להכניס אותו קצת בזווית. תנסה את התנועה הזו לפני מריחת סיליקון ותוודא שאתה מצליח ולא נתקע בשום דבר.

אחרי מריחת הסיליקון צריך להצמיד את האגן בתנועה אחת בלי יותר מידי משחקים מצד לצד אחרת האטם יהרס.

פורסם

הנזילה היא מהאגן, הבלוק עצמו יבש לגמריי חוץ מאזור האגן.

בנוסף בטיפול האחרון שעשיתי ראיתי שהאזור מלא בשמן אז חיזקתי זמני את הברגים של האגן והייתה הפחתה משמעותית בשמן.

השאלות :

כמה זמן אתם מעריכים שצריך לתת לסיליקון להתייבש ?

ואיך מומלץ לנקות את האזור משמן והחול ? ספריי קרבורטור יעשה את העבודה ?

שלומי

פורסם

ספריי קרבורטור, מסיר שומנים....מה שתבחר. אני אישית מישתמש להסרת שמן בספריי קרבורטור הוא מייד עם הניקוי מיתאדה מה שמאפשר למקום להישאר יבש ומוכן יותר לסיליקון. סיליקון של ויקטור ריינז מיתייבש יחסית מהר אבל בכל מיקרה אם תוכל אחרי שמרחת והרכבת להשאיר את האוטו עד למחרת בלי למזוג שמן ולהניע מה טוב.

פורסם
מעולה!

המריחה צריכה להיות בשני הצדדים ? כלומר על האגן וגם על הבלוק ? או שיספיק כאן מריחה באגן ?

תודה על התשובה המהירה אני יעדכן אחרי הביצוע

לא למרוח! אלא ליישם פס סיליקון של 3 ממ קוטר לאורך מרכז המשטח של אגן השמן.

וודא פי הרכבה כיהמשטחים נקיים לחלוטין משמן .

יתכן וצריך לחכות לפני הרכבה אז בבקשה לקרוא את ההוראות של החומר אטימה בו החלטת להשתמש.

• תוכן חדש...