Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש מקום שמוכר בארץ חומר לניקוי חידוש ושמירה של פלסטיקים/דשבורד מסוג Aerospace Protectant 303.

תודה,

בועז.

פורסם (נערך)

יש לך כל כך הרבה מוצרים אחרים טובים שאתה לא חייב להנעל על חברה אחת, לפי השם לא מכיר ולא יודע אם קיים בארץ, תבדוק דרך איביי אולי תוכל להזמין לארץ בזול (או יקר בגלל המשלוח). בכל אופן ממליץ על אופטי בונד שמבוסס על מים ומשאיר נוכחות לזמן ארוך ובמחיר שהתרסיס שאתה הבאת עולה - אתה יכול לקנות ליטר של אופטיבונד, אני משתמש בו כבר שנה והוא מעולה, מהחומרים היותר טובים לפלסטיקה - צמיגים, דשבורד, וכל דבר שחור ברכב, יושב כמו חודש על הצמיגים אפילו בלי כמעט לדהות וכמובן משאיר מראה מט עם הברקה עדינה מאוד כדי שלא יראה מלאכותי כמו רוב החומרים מבוססי הסיליקון.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

זורק עוד אופציה, את כל המעלות שהשפיץ מעליי הזכיר, יעניק לך גם chemical guys silk shine.

חומר מעולה שמבחינתי יש לו רק יתרונות.

מראה מט, לא שומני בעליל למגע, נשאר חודשים על הפלסטיקה הפנימית לאחר יישום נכון (נקיון עם apc לפני), חסכוני בשימוש.

בעבר התלוננתי על מחיר יחסית גבוה, לא יודע בכמה הוא נמכר כיום, אך לנוכח העובדה שהחומר הזה מחזיק אצלי בארון כבר שנתיים +- ולא מראה שהוא הולך להגמר באופק, ממליץ בחום.

(גם האופטיבונד מעולה ללא ספק, חומרים דיי חופפים, אופטיבונד ניתן לדילול עם מים, את הסילק שיין פחות הייתי משמיש לצמיגים).

"יאללה בירי".

פורסם

תודה על התגובות.

הסיבה ששאלתי על החומר הספציפי, כי משיטוט באינטרנט ובפורומים זרים (וגם פה ושם במקומיים) מתקבל הרושם שזה חומר מצויין שרבים ממליצים עליו.

פורסם

איזה שפיץ שיפופו, מקסימום חפץ קהה :p

בועז - יש המון חומרים טובים בלי שום קשר, הבעיה היא זה שחלקם או יותר נכון רובם מכילים סיליקון כממד לעמידות ורובם לא נמצאים בארץ אלא רק דרך הזמנה אישית.

הבעיה השניה היא שהסיליקון ברובם גורם לחלקי גומי להתייבש מהר יותר מאשר לא תשים בכלל הגנה (במיוחד על צמיגים) כמו רוב חומרי ה STP שמוכרים באוטודיפו שזכור לי שהם על בסיס סיליקון.

מה שיפה וטוב בחומרים שהצענו לך שהם לא מבוססי סיליקון אלא מים, והעמידות שלהם יושב לא פחות מהסיליקון. לדוגמא האופטיבונד ישב לי על הצמיג עם הגנה יפה מעל לחודשיים, אמנם הצמיג היה נראה מלוכלך מעט אבל לאחר שטיפה קלילה ראיתי שקיימת הגנה.

מעבר לכך שהוא נותן מראה מט יפה מאשר מבריק מדי שנראה לא מציאותי בעליל.

עוד דוגמא נוספת זה ה ENDURANCE של מגווירס אבל הוא אם אני לא טועה מכיל סיליקון, הבעיה שהוא נראה הכי טוב :p אבל זה יותר לצמיגים - אם בדשבורד ופלסטיקה בלבד עסקינן אז לך על האופטיבונד, או הסילק שיין.

Opel Adam S 2017

פורסם

החומר שציינת מעולה, זו חברה רצינית מאוד בתחום ומיישמים חומרים שלהם על סירות ומטוסים, אני רכשתי אותו באמזון, יש באמת עוד הרבה חומרים טובים לדאשבורד ופלסטיקה, לא הייתי מבצע הזמנה משם רק בגללו)המשלוח יקר(, אבל אם כבר הייתי מבצע ההזמנה, לא הייתי מוותר עליו, השתמשתי בו בעיקר לגומיות שבין הדלתות והוא עשה שם פלאים.

פורסם

לא זוכר כמה ml אני קניתי, אבל זה עלה סהכ 10$ ועוד היה קופון של 2$, סהכ חומר חסכוני ולא כלכך יקר, בתחום הזה יש חומרים הרבה יותר יקרים.

בכל.מקה אחלה של חברה עם שם חזק מאוד בבריטניה, ממליץ עליהם.

פורסם (נערך)

לפי הלינק זה 20+ דולר באמזון, לא יודע מה העלויות משלוח שלהם אבל בד"כ הם לא זולים לצערי הרב מאוד

מצאתי לינק באיביי אבל זה רק ל 60 מ"ל וזה עולה 50 ש"ח בערך, מגיע מארה"ב לפותח השרשור אם תרצה.

303 Aerospace Protectant Spray 2 Ounce oz Powerful UV Screening Protection | eBay

עדכון:

יש כאן את החצי ליטר ב 120 ש"ח שזה איכשהו מחיר סביר - רכישה נעימה :)

303 Aerospace Protectant Spray 16 Ounce Powerful UV Screening Protection | eBay

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

למי שמעוניין, מצאתי היכן ניתן להשיג את מוצרי 303 products בארץ.

בחור נחמד בשם פרץ (0535944674) מייבא את זה וגם מוצרים נוספים (למשל Vinylex של LEXOL) במחירים טובים.

אפשר לפנות אליו בטלפון שרשום למעלה.

פורסם

קניתי לפני כמה חודשים את Aerospace Protectant 303 לניסיון. (בקבוקון קטן)

בבוקר ניסיתי אותו בקטע קטן אבל לא מחייב כי לא ניקיתי ממש. נראה שיש לו ברק חזק/נוצץ

שלא כמו אופטי בונד שנותן מראה משי מט נעים כפי שאני אוהב. לא סגור על זה. (אבדוק לאחר ניקיון מלא להורדת תכשירים אחרים)

פורסם

עשיתי כעת על אחד הרכבים בבית ניסוי עם Aerospace Protectant 303 - תכשיר נחמד (יקר מידי)

אבל נותן ברק חזק ומעט שומני שמזכיר את פלאש דש. אמשיך להשתמש בו באחד הרכבים בבית אבל לא ברכב שלי - אני מעדיף מראה משי/מט שנותן אופטי בונד.

• תוכן חדש...