Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה לנובו X230 במצב כמו חדש

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר במחשב שקניתי ולאחר שימוש מינימאלי מאוד במשך חודשיים-שלושה הוא נכנס לארון ונשכח שם למספר חודשים, כיון שהתחלתי לעבוד במקום שסיפק לי לפטופ, והוא באמת במצב כמו חדש (אשתדל להעלות כאן תמונות בקרוב).

מעבד i5-3320 (מהירות של 2.6GHZ)

4 ג'יגה זיכרון

דיסק 500 GB (מהירות 7200RPM)

2 יציאות USB 3.0 (כחולות)

יציאת USB 2.0 Always On לטעינת מכשירים (צהובה)

יציאת Mini DisplayPort

מסך משודרג (IPS)

סוללה משודרגת (9 תאים)

Windows 7 Professional מקורי כולל מחיצת השחזור המקורית

אחריות בינלאומית של לנובו לעוד שנתיים מלאות (עד קריסמס 2017) - בארץ מדובר על שרות במעבדות IBM, כמו כל הניידים מהסדרות העסקיות של לנובו.

ה X230 הוא הדגם ה"קלאסי" האחרון בסדרת ה X, ולדעת רבים הוא הפלאטפורמה הטובה ביותר שלנובו הוציאו בסדרת זו: זיכרון Dual Channel (בחדשים יותר הם עברו ל Single Channel), יציאות USB 3.0 גם בדגמי i5, אפשרויות שדרוג אינסופיות עם גישה נוחה לשדרוגי חומרה, וכו'.

מחיר: 5000 ש"ח (גמיש בגבולות ההיגיון)

תוספות:

1. מקלדת מוארת LED Backlit בעברית: 300 ש"ח (המחשב מגיע עם מקלדת באנגלית שניתנת לחריטה)

2. 4 ג'יגה נוספים להרחבת הזיכרון: 200 ש"ח (תואם לזיכרון הקיים במחשב)

3. Ultrabase 3 (תחנת עגינה יעודית): 500 ש"ח

3. מעביר מ Mini DisplayPort ל HDMI ינתן בחינם לרוכש רציני

X230.jpg

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

בסופ"ש מצאתי את הדבר הזה שוכב לי בארון, עדיין בלי שימוש, ואולי הגיע הזמן להעיף אותו.

בעיני - ואני משתמש ב X220 - זו עדיין אחת מהפלטפורמות היותר טובות בסדרת ה X של לנובו.

הצעות רלוונטיות ישקלו בכובד ראש :-)

• תוכן חדש...